WATCHLIST

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Μήλον της έριδος” ανάμεσα σε Σάσα Σταμάτη και Ναταλία Γερμανού;

Instagram/Evridikivalavani

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει ενδιαφέρον και φήμες που έρχονται η μία να διαψεύσει την άλλη. Ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το επόμενο τηλεοπτικό βήμα τους είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων ημερών η πρώην παίκτρια του Survivor, αθλητικογράφος και παρουσιάστρια έμελε να στελεχώσει την ομάδα της εκπομπής Oh! La La του ΣΚΑΪ με κεντρική παρουσιάστρια τη Σάσα Σταμάτη.

Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές  πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, που τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, οι συνεργάτες της Σάσας Σταμάτη γι’ αυτή τη σεζόν δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πώς τελικά θα βρεθεί στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ολοκλήρωσε φέτος μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά συμμετέχοντας τόσο στο Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΪ, όσο και στο Dancing With The Stars του ΑΝΤ1. Μένει να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο εκπομπών που φαίνεται να τη διεκδίκησαν για να δούμε σε ποια σύνθεση θα βρεθεί τελικά.

Κεντρική φωτογραφία: Evridiki_valavani