WATCHLIST

Οι δύο εκπομπές που συνεχίζουν κανονικά στο Epsilon μετά την πώλησή του

Την ώρα που οι φήμες σχετικά με το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το Epsilon είναι πολλές, ρεπορτάζ του περιοδικού People θέλει δύο παρουσιάστριες να συνεχίζουν κανονικά τις εκπομπές τους και να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.

Γεγονός φυσικά που σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο -που θα φυσήξει αέρας… ανανέωσης στο Epsilon- οι δυο τους θα μας κρατούν τηλεοπτική συντροφιά. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, των οποίων οι εκπομπές ”Τατιάνα Live” και ”Φτιάξε καφέ να στα πω” σημείωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση του καναλιού τη σεζόν που μας πέρασε.

Η Τατιάνα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά, είναι το γεγονός πως παρότι ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η εκπομπή ”Αποκαλυπτικά” θα βγει ξανά στον αέρα  στις 9 Σεπτεμβρίου, οι φήμες που τον θέλουν να μένει εκτός είναι πολλές.

Όπως έχουν τα πράγματα, αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να δώσει μια πιο ενημερωτική χροιά στο Epsilon, το πιο πιθανό είναι ο Μένιος και η παρέα του να κάνουν φινάλε τον Δεκέμβριο…