WATCHLIST

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η “σκληρή” Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και πάτησε το Golden Buzzer

Instagram/talentogr

Ο Χρήστος Ντέντης ήταν ο τελευταίος διαγωνιζόμενος του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο που κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή (aka τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Σάκη Τανιμανίδη) ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να περάσει απευθείας στον ημιτελικό του talent show του ΣΚΑΪ. Ο νεαρός χορευτής που έχει υιοθετήσει το καλλιτεχνικό όνομα Onel έδειξε στους κριτές μια χορογραφία breakdance με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Άλλωστε η ευαισθησία του φαίνεται και από το παρατσούκλι του, που όπως είπε στους κριτές προκύπτει από την φράση «One Love». Ο ίδιος διευκρίνισε επιπλέον ότι είναι αυτοδίδακτος, ενώ τα τελευταία χρόνια διαγωνίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο breakdance έχοντας μάλιστα κατακτήσει πέρσι και την πρώτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και μίλησε για όσα θέλει να περάσει στο κοινό με τη χορογραφία του.

«Η εμφάνισή μου δεν είναι τόσο διαγωνιστική. Εννοείται πως διαγωνίζομαι, αλλά αυτό που θέλω να περάσω μέσα από το χορό είναι ότι ο χορός μπορεί να μιλήσει και από μόνος του μέσα από τις δυσκολίες που μπορεί να φέρει η ζωή. Ο καθένας που μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, εσωτερικές, εξωτερικές, αλλά μέσα από το χορό θα σας δείξω πως μπορούμε να μιλήσουμε μέσα από αυτές με την έκφραση» είπε ο Χρήστος Ντέντης, και στη συνέχεια παρουσίασε την χορογραφία του δείχνοντας πώς ο χορός μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να ξεπεράσει καταστάσεις που φαίνονται ανυπέρβλητες.

 

Οι ρυθμικές φωνές που ζητούσαν από τη Μαρία Μπακοδήμου να χρησιμοποιήσει το τελευταίο της Golden Buzzer που ακολούθησαν αλλά και η ίδια η εντύπωση που προκάλεσε στους κριτές ήταν αρκετά για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/talentogr