WATCHLIST

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η αλλόκοτη συμμετοχή του ανθρώπου-κοτόπουλου και ο ταχυδακτυλουργός που εντυπωσίασε

Η παρέλαση των ταλέντων από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» συνεχίζεται και το τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε είχε την πιο αλλόκοτη συμμετοχή. Όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Chickenman οι κριτές δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Ο άνθρωπος-κοτόπουλο φορούσε ανάλογη στολή και μιλούσε χωρίς να μπορεί να τον καταλάβει. Έσπασε μία σκάλα, μπήκε σε μία πλαστική πισίνα με μπαλάκια και τελικά απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. Η αλήθεια είναι πως το ταλέντο του δεν καταλάβαμε ποιο είναι. Αν πέρασε; Πέρασε στην επόμενη φάση.

Σε απευθείας σύνδεση με την Αυστραλία ο φίλος του Chickenman εξήγησε ποιος είναι ο σκοπός του: «προσπαθεί να αγγίζει το ανέφικτο.»

Και λίγο πριν το τέλος δόθηκε και το μήνυμα. «Να αγαπάτε τα αυγά. Τα αυγά είναι ζωή. Το αυγό έκανε την κότα.» Συμπέρασμα μηδέν.

 

Ο Δημήτρης Μουσουράκης έκανε τα ταχυδακτυλουργικά του και ξετρέλανε κοινό και επιτροπή. Οι κριτές έκαναν τις επιλογές τους και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο που τις επιβεβαίωνε. «Κοιτάξτε τον καλά, αυτός είναι ένας μάγος» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης όσο τον χειροκροτούσε όρθιος.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/talentogr