WATCHLIST

H Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ

Μετά την ανακοίνωση ότι η Ελεονώρα Μελέτη μένει ξαφνικά εκτός ΣΚΑΙ, ενώ όλοι ξέραμε ότι έχει αναλάβει τη ζώνη 15:00-17:00 με ένα πρόγραμμα infotainment, περιμέναμε την επίσημη τοποθέτηση της παρουσιάστριας για το τι ακριβώς συνέβη.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”, συνάντησε την παρουσιάστρια, η οποία είχε όλη την διάθεση να μιλήσει αναλυτικά για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι και την άφησαν ξαφνικά εκτός τηλεόρασης, ενώ ήταν ένα από τα πιο “δυνατά χαρτιά” του τηλεοπτικού σταθμού.

Δε βγαίνεις ποτέ να πεις ότι θα κάνεις μια εκπομπή χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ή να σου έχουν δώσει την άδεια να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τα σχέδια μου.[…] Από τη στιγμή που εγώ είχα το πράσινο φως από την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το γραφείο τύπου να βγω και πω ότι έχουμε εξασφαλίσει την εκπομπή 3 με 5 infotainment για του χρόνου[…] Μετά τις τελευταίες συναντήσεις που είχαμε κάνει με τους ιθύνοντες, 17, 20 και 23 Ιουλίου είχαμε τροχοδρομήσει να βρούμε τον κόσμο που θα πλαισιώσει την ομάδα.

Ήμουν στην Κρήτη και χτύπησε το κινητό μου 21 Αυγούστου, πάνω στην έκλειψη[…]Για το My Style Rocks είχε γίνει μια συζήτηση τον Ιούλιο αλλά είχαμε πει ότι επειδή εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό πέρα από το infotainment, δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος. Για το Voice είχε γίνει μια συζήτηση σε περίπτωση που φύγει ο Γιώργος Καπουτζίδης[…] Επειδή τα πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα επειδή έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, η αρχική συμφωνία που κάναμε υπήρχε σε ένα έγγραφο το οποίο δεν είχε επίσημο χαρακτήρα και είπαμε όταν επιστρέψω θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω. Μετά ζητήθηκε να περιμένω μέχρι να τελειώσει το “Πανόραμα”, μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην ηγεσία και κανένας δεν αναλάμβανε να υπογράψει συμβόλαια, γιατί οι μεν ήταν σε παύση, οι δε σε αναμονή ανάληψης καθηκόντων. Εγώ σαν επαγγελματίας ψιλογκρίνιαζα να υπογράψουμε, αλλά όταν σε διαβεβαιώνουν από τα απανωτά ραντεβού να ψάξεις να βρεις κόσμο κλπ, κάποια στιγμή δεν θες να γίνεσαι και φορτικός, ειδικά εγώ επειδή έχω συνηθίσει όταν δίνω τον λόγο μου να είναι αυτός, ακόμα κι αν δεν έχω βάλει υπογραφή, με την ίδια πρόθεση εμπιστεύομαι και τους άλλους.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί άλλαξε την τροπή των σχεδίων. Αυτό που μου ανακοινώθηκε με μήνυμα ξεκάθαρο ήταν ότι λόγω κάποιων αλλαγών που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι τα budget των εκπομπών, όπως και το πλάισιο προβολής των διαφόρων project, έχουν αναπροσαρμοστεί και δεν είναι τα ίδια που ήταν πριν από μερικούς μήνες[…] Εκ του αποτελέσματος μετανιώνω που δε δέχτηκα την πρόταση του ALPHA για infotainment.“, δήλωσε η Ελεονώρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency