Ελένη: Τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Ελένη Μενεγάκη

Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελένη και τα πρόσωπα που μπαίνουν στην ομάδα της παρουσιάστριας.

"Η 'Ελένη' είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής. Κι όπως όλες οι παλιές   φιλίες,ανανεώνεται. Προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται. Να κινείται προς τα μπρός και να εξερευνά καινούργια πράγματα. Να κοιτάζει μέσα από αλλιώτικα 'παράθυρα' το νέο τοπίο της ζωής μας. Αυτό θα κάνει φέτος" γράφει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την ανανεωμένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.  

"Η 'Ελένη' θα συνεχίσει να είναι το χαμόγελό  σας, κάθε μεσημέρι. Η 'Ελένη' βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας. Η 'Ελένη' γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί. Έτσι κάνουν οι φίλοι… Η 'Ελένη' επιστρέφει. Ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι...".

Παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση και δίπλα στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που παραμένουν στο σχήμα, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τα δημοσιεύματα επικαλούνται πληροφορίες για την προσθήκη της δημοσιογράφου και εκδότριας του Down Town, Νάνσυς Ζαμπέτογλου αλλά του νεαρού παρουσιαστή που γνωρίσαμε από το MTV, Σπύρου Μαργαρίτη.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ