WATCHLIST

Δες ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αναλαμβάνει δική του εκπομπή

Είναι αλήθεια πως για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση γενικά και την ψυχαγωγία ειδικότερα, δεν υπάρχει καλύτερη αρχή από το να δουλέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, καθώς δεν είναι λίγοι οι σημερινή παρουσιαστές και όχι μόνο που συνεργάστηκαν με την "ωραία Ελένη" και στη συνέχεια η επαγγελματική πορεία τους ήταν πολύ θετική.

Ο φετινός σεφ της εκπομπής “Ελένη”, μπορεί να μην ξεκίνησε ακριβώς από την Ελένη Μενεγάκη αφού για πρώτη φορά τον είδαμε στην εκπομπή “Jenny Jenny” με τη Τζένη Μπαλατσινού, ωστόσο από την αρχή φάνηκε ότι μπορεί να προχωρήσει και παραπέρα.

 

Πλέον, ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κι έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό, κάτι που όπως φαίνεται έκανε τους ιθύνοντες του Alpha να του εμπστευτούν την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Φλεβάρη και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το TV24.

Η εκπομπή θα είναι μαγειρική μεν, πρωτότυπη δε αφού, βάσει concept, ο Γιώργος Τσούλης και η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Ρετσίνα, την οποία και θα δούμε μαζί του, θα συγκατοικούν σε μια πολυκατοικία και ο σεφ θα μαθαίνει στην παραγωγό πώς να μαγειρεύει τα διάφορα φαγητά.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή αρχή στα παιδιά, εφόσον ισχύει η πληροφορία.