WATCHLIST

Η Ελένη Τσολάκη αποτελεί παρελθόν για τον Alpha

Instagram/Elenitsolaki

Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας, η Ελένη Τσολάκη αποχωρεί από σήμερα από τον Alpha. Την είδηση επιβεβαίωσε πηγή στο Ladylike.gr προσθέτοντας ωστόσο ότι όλα έγιναν με πολλή ηρεμία και σε εξαιρετικό κλίμα. Η πόρτα του Alpha ποτέ δεν κλείνει για την Ελένη Τσολάκη και αν υπάρξει κάποιο επόμενο project που ο σταθμός κρίνει ότι πάει στην παρουσιάστρια και αν η ίδια το επιθυμεί, δεν αποκλείεται να συνεργαστούν ξανά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Διάβασε κι αυτό: Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει από τον Παύλο Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2008 μέσα από το TV 100 της Θεσσαλονίκης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Το 2009 παρουσίασε την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο TV Μακεδονία κι από εκεί ο Alpha της έδωσε το 2013 το εισιτήριο για την κάθοδό της στην Αθήνα.

Το 2013 θα παρουσιάσει μαζί με τους Πέτρο Λαγούτη, Ευθύμη Ζησάκη και Σοφία Κουρτίδου την ψυχαγωγική εκπομπή «Παίδες» και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με το σταθμό παρά την ολοκλήρωση της εκπομπής. Τον Μάρτιο του 2014 εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Happy Day στο οποίο παρέμεινε μέχρι το 2017 και στη συνέχεια παρουσίασε για ένα χρόνο το τηλεπαιχνίδι Slam και φέτος την εκπομπή «Τι λέει;» που ήταν να κρατήσει ολόκληρη τη σεζόν αλλά λόγω χαμηλής τηλεθέασης «κόπηκε» τον Φεβρουάριο.

Όπως καταλαβαίνεις μετά από τέτοια πορεία στον Alpha δεν είναι τυχαίο που η Ελένη Τσολάκη θεωρεί τα πρόσωπα και τη διοίκηση του καναλιού οικογένεια στην αγκαλιά της οποίας ίσως επιστρέψει στο μέλλον. Προς το παρόν πάντως, θα ευχαριστηθεί το καλοκαίρι της στην αγκαλιά του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη, των φίλων και των δικών της ανθρώπων.

Κεντρική φωτογραφία:  Instagram/Elenitsolaki