THE VOICE

Η “έκρηξη” της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice: “Τώρα αρχίζετε να με θυμώνετε”

Instagram/helenapaparizouofficial

Η 18χρονη Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου με την ερμηνεία της στο τραγούδι "Scared to be lonely" των Martin Garrix και Dua Lipa έφερε αναστάτωση στο πλατό του The Voice of Greece. Και οι τέσσερις coaches, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και Έλενα Παπαρίζου την ήθελαν στην ομάδα τους, όμως η τελευταία δεν μπόρεσε να τη διεκδικήσει.

Περιχαρής η Έλενα Παπαρίζου γύρισε τελευταία την καρέκλα της στο άκουσμα της ιδιαίτερης φωνής της Κωνσταντίνας, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι κάποιος από τους τρεις συναδέλφους της είχε πατήσει το Block Button για εκείνη βγάζοντάς τη αυτόματα από τη διαδικασία της διεκδίκησης. «Ποιος με έκανε block;» ρώτησε φωνάζοντας η τραγουδίστρια.

 

Το πράγμα δεν έμεινε εκεί καθώς η Έλενα ήταν αποφασισμένη να βρει τον «ένοχο». «Μέχρι στιγμής έχω αποφασίσει ότι δεν θα κάνω block κανέναν γιατί δεν θέλω να κόψω τα φτερά από τα καλλιτεχνάκια μου. Αυτά εκεί πάνω θα αποφασίζουν πάντα σε ποιον coach θα πάνε. Μέχρι στιγμής όμως γιατί τώρα αρχίζετε και με θυμώνετε» είπε η Έλενα Παπαρίζου απευθυνόμενη κυρίως στον Κωστή Μαραβέγια που επαναλάμβανε ότι δεν το έκανε αυτός. «Εσύ είσαι μπροστά μου και είσαι ο μοναδικός που απαντά. Σταμάτα να μου απαντάς» του είπε η Έλενα και στη συνέχεια γυρίζοντας στον Πάνο Μουζουράκη του είπε: «Εσύ φταις».

Τελικά αποδείχτηκε πώς ο σιωπηλός Σάκης Ρουβάς ήταν ο υπαίτιος του block και η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε συγγνώμη στους άλλους δύο coaches για τα βιαστικά συμπεράσματά της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/helenapaparizouofficial