ANT1

Η έμμεση απάντηση του Ουγγαρέζου (άρα του ΑΝΤ1) για Λιάγκα και Φουρθιώτη

NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, καθώς τον δεσμεύει το συμβόλαιό του. Από την ημέρα που κόπηκε το ''Late Night Show'' δεν του έχει προταθεί κάποια εκπομπή, γεγονός που τον έχει ωθήσει στα να μιλήσει δημόσια για όσα έχουν συμβεί μεταξύ εκείνου του καναλιού. Από την άλλη ο Μένιος Φουρθιώτης, εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν, βρέθηκε εκτός Open.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας δήλωνε: «Αν ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάποια εκπομπή για εμένα, μετά τον Ιανουάριο, όπως έλεγε στη συνέντευξη τύπου δε θα αποδειχθεί ότι ο ΑΝΤ1 έλεγε ψέματα; Γιατί έχετε δεδομένο ότι αποκλείεται το κανάλι να λέει ψέματα; Αν δε μου δώσει εκπομπή τον Ιανουάριο τελικά δε θα με έχει αδικήσει;»

Την προηγούμενη όμως εβδομάδα κυκλοφόρησε η είδηση (δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ) πως ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει βαλίτσες για μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ένταξής του στο δυναμικό του Μακεδονία TV (του ομίλου ΑΝΤ1). Τα ρούχα βγήκαν από τη βαλίτσα και τοποθετήθηκαν ξανά στις ντουλάπες.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της στήλης του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε μία αποκλειστική είδηση που αφορά στο σταθμό. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μία ανεπίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΝΤ1.

«Το Αποκλειστικό είναι ότι αυτή τη στιγμή κανένας δεν έρχεται και δε φεύγει από τον Όμιλο ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV. Ούτε μπαίνει, ούτε βγαίνει. Εμείς είμαστε εδώ, μετρηθήκαμε. Ό,τι έχουμε φτιάξει και ό,τι έχουμε προσφέρει το έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Είναι κλειστές οι πόρτες, δεν μπαίνει κανείς, αλλά δε βγαίνει και κανείς. Θέλω να το ξέρετε αυτό.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency