WATCHLIST

“Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;”: Η Χρυσούλα Διαβάτη παίρνει θέση στην κόντρα Σεφερλή-Ακρίτα

NDP Photo Agency

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Η Χρυσούλα Διαβάτη, μία γυναίκα που χωρίς περιστροφές καταθέτει την άποψή της για ό,τι κι αν ερωτηθεί. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» και με αφορμή αυτό, η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» της έκανε επίσκεψη στο καμαρίνι.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων πήρε θέση στην κόντρα που έχει στηθεί ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, υπερασπίζοντας το δίκιο του πρώτου. ««Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρυ Κλυνν, παλαιότερα άλλοι. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του. Και τι είναι το Παλλάς δηλαδή για να καταλάβω; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς» είπε και συμπλήρωσε: « Εδώ έχει γίνει το χάλι του το μαύρο το Εθνικό Θέατρο. Εγώ είμαι χρόνια καλλιτέχνης και ηθοποιός τόσα χρόνια και έχω δικαίωμα νομίζω να μιλάω. Ο Μάκρος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης. Είναι σαν τους παλιούς. Μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;».

Επίσης η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε και στο φαινόμενο των καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει απασχολήσει έντονα τη δημοσιότητα τον τελευταίο χρόνο, ειδικά στην Αμερική, μέσω του κινήματος #MeToo. Η θέση της, καυστική κι εδώ: «Όπως μ’ έχει ενοχλήσει όλο αυτό που βγήκαν όλες αυτές οι σταρ, οι οποίοι ξέρουμε πώς γίνανε, γιατί δεν γίνεται να έχεις πάει με τον μεγαλοπαραγωγό, αυτά είναι γωνστές ιστορίες. Και βγήκαν μετά 50 χρόνια στα γεράματά και θυμήθηκαν ότι είχαν σεξουαλική παρενόχληση. Ελα σε παρακαλώ, αλλά ήθελες να κάνεις την καριέρα πρώτα και μετά να το πεις».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency