DANCING WITH THE STARS

Η επιστροφή του DWTS και του Just the 2 of Us, η απόφαση για το My Style Rocks και το μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ

Instagram/Dwts_Ant1

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, μπορεί να νομίζαμε ότι όλα τα προγράμματα είχαν ανακοινωθεί είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά η τηλεόραση και οι άνθρωποί της έχουν τον τρόπο να ανατρέπουν όλα όσα νομίζουμε ότι ξέραμε. Το κύμα της αναβίωσης που περνά η ελληνική μυθοπλασία (Λόγω Τιμής, Πολυκατοικία, Καφέ της Χαράς), δεν άφησε αλώβητο και τον υπόλοιπο προγραμματισμό των καναλιών και κάπως έτσι μάθαμε την Τετάρτη ότι ο ΣΚΑΪ αγόρασε τα δικαιώματα του reality show Big Brother. Κι όσο προσπαθούσαμε να συνέλθουμε από αυτό το νέο μάθαμε ότι επιστρέφει και το "Dancing With The Stars".

Διάβασε επίσης: Το Big Brother επιστρέφει. Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

 

Το show χορού που παρουσιαζόταν στον ΑΝΤ1 μέχρι και το 2018 με παρουσιάστριες τη Δούκισσα Νομικού, τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Ευαγγελία Αραβανή στον τελευταίο κύκλο, επιστρέφει αλλά όχι από τη συχνότητα του ίδιου σταθμού. Το Star είναι αυτό που αγόρασε τα δικαιώματα προβολής του στο παζάρι των Καννών, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό. «Το Dancing With The Stars το πήρε το Star. Το αγόρασε στο παζάρι των Καννών και είναι ένα πρόγραμμα που θα δούμε κάποια στιγμή από το Star. Η είδηση είναι πολύ φρέσκια, δεν υπάρχει ακόμα συζήτηση για το πότε θα προβληθεί και ονόματα», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και στη συνέχεια ανέφερε ότι και το Open έχει αγοράσει ένα ακόμα «talent show με ερασιτέχνες ηθοποιούς και αυτοκίνητα».

 

Παραμένουμε στο Open όπου σημειώνεται μία ακόμα τηλεοπτική επιστροφή, αφού από εκεί θα προβληθεί το show “Just the 2 of us”. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η Άντζελα Δημητρίου θα βρίσκεται στην επιτροπή αλλά και ο Βασίλης Καρράς συζητά να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λένα Ζευγαρά θα είναι ανάμεσα στις τραγουδίστριες που θα συμμετέχουν στο show. Ο Τρύφωνας Σαμαράς και  η Χριστίνα Παππά  θα είναι ανάμεσα στους παίκτες, ενώ η Βίκυ Κάβουρα θα καλύπτει το backstage και παρουσιαστής του show θα ειναι ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παλιός παρουσιαστής πάντως του show, που είχαμε δει πριν 10 χρόνια στο Mega, Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε πρόσφατα για την επιστροφή του Just The 2 of Us: «Έχω παλιώσει… Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται. Το έκανα το 2010, έχουν περάσει 10 χρόνια. Εντάξει. Να γίνονται δουλειές στην τηλεόραση, να περνάει καλά ο κόσμος», και μάλλον συμφωνούμε.

 

Ανάμεσα στα show που γνωρίζαμε σίγουρα ή σχεδόν σίγουρα πως θα επιστρέψουν στις οθόνες μας ήταν το “Your Face Sounds Familiar” στον ΑΝΤ1 (θα προβληθεί από τον Ιανουάριο και έπειτα) και το “My Style Rocks” στον ΣΚΑΪ. Το δεύτερο αποφασίστηκε πως θα επιστρέψει το Νοέμβριο. Σύμφωνα με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ευαγγελία Αραβανή είναι το πιθανότερο να παρουσιάσει την καθημερινό διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμα.

 

Παραμένουμε στον ΣΚΑΪ, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», ο σταθμός έχει αποφασίσει να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη μυθοπλασία. Όπως φάνηκε από την απόφαση να ματαιωθεί η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Room Service Please», ο ΣΚΑΪ αλλάζει τα πλάνα του. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος το γεγονός ότι ο σταθμός δεν είχε αποφασίσει ακριβώς την αναλογία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο φετινό του πρόγραμμα, πράγμα που επηρεάζει και τη δεύτερη τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

 

Η «μετακόμισή» του από τον Alpha στον ΣΚΑΪ περιλάμβανε δύο σειρές, εκ των οποίων η πρώτη είναι οι «8 Λέξεις» που προβάλλεται ήδη και η δεύτερη αφορούσε μια εβδομαδιαία σειρά, ερωτικό θρίλερ, που θα λεγόταν «Famagusta» (δηλαδή Αμμόχωστος), η οποία μπήκε στον πάγο. Προς το παρόν απόφαση του σταθμού είναι να συμπεριλάβει στο δεύτερο μισό της σεζόν reality προγράμματα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου είπες; Δεν άκουσα καλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Dwts_Ant1