WATCHLIST

Big Little Lies: Επιστρέφει με 2η σεζόν αλλά και αλλαγές

Είναι ένα από τα φαβορί των Golden Globes 2018, όπως ανακοινώθηκαν πολύ πρόσφατα, το οποίο και περιμέναμε αφού το Big Little Lies είναι ένα από τα πιο ωραία τηλεοπτικά προϊόντα της περασμένης σεζόν που καταναλώσαμε με πάθος. Τα νέα αριθμητικά δεδομένα για τη σειρά του HBO είναι τα εξής: 6 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, 2η σεζόν προβολής.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε πως έπεται συνέχεια, ανατρέποντας το αρχικό πλάνο της μίνι-σειράς 7 επεισοδίων. Η επιτυχία και το γκελ που έκανε στο κοινό δεν ήταν ευκαταφρόνητο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HBO και των στελεχών του που το μελέτησαν πολύ και για αρκετούς μήνες, η σειρά συνεχίζεται με σταθερές τη Nicole Kidman και τη Reese Witherspoon τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες- ως παραγωγοί-. Όσον αφορά στο υπόλοιπο καστ οι διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς συνεχίζονται, κι αυτό γιατί τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει αρχικά ήταν για μία σεζόν (καθώς επρόκειτο για μίνι σειρά). Μια αλλαγή που θα γίνει σίγουρα είναι στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, αφού τον Jean- Marc Vallée θα αντικαταστήσει η πολυβραβευμένη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Andrea Arnold, η οποία μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί και από το Φεστιβάλ Καννών.

Όσο για το στόρι, οι ιθύνοντες αναφέρουν πως θα βασιστεί εν μέρη στο ομώνυμο βιβλίο της Liane Moriarty κι όχι εξ’ ολοκλήρου, όπως συνέβη με την 1η σεζόν.

Δώστε Big Little Lies στο λαό, “Ναι” σε όλα!