WATCHLIST

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση τα σαββατοκύριακα

ndp

«Μάλλον ναι» ήταν η αρχική απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων στο αν ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή. Τελευταίο τηλεοπτικό της εγχείρημα ήταν η εκπομπή "Jenny Jenny" που ξεκίνησε από το Mega τη σεζόν 2015 - 2016 και ολοκληρώθηκε έπειτα στον ΑΝΤ1. «Μάλλον ναι» ήταν η απάντηση και στο αν αυτός ο τελευταίος είναι ο σταθμός που θα τη φιλοξενήσει φέτος τηλεοπτικά. «Όταν οριστικοποιηθεί κάτι, θα το ανακοινώσει ο σταθμός» σημείωσε.

«Ακούγεται πώς ο ΑΝΤ1 θέλει να ενεργοποιήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου» της επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι και εκείνη αποκρίθηκε: «Ναι αυτό ισχύει. Δεν ξέρω ακόμα τι ώρα θα παίξει. Έχω βρει σεφ για την εκπομπή, έχει ξανακάνει τηλεόραση μαζί μου, αλλά δε σας λέω», σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Κι αν δεν θυμάσαι το τηλεοπτικό της παρελθόν μάθε πως η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ακριβώς στον ΑΝΤ1 όταν κέρδισε σε ηλικία 19 ετών τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που διοργάνωνε το κανάλι. Το 1992 και πάλι στον ΑΝΤ1 γίνεται το κορίτσι που παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή Τα νέα του ΑΝΤ1, ενώ κάνει και ένα μικρό πέρασμα από τις σειρές «Η Λάμψη» και «Οι μεν και οι δεν». Η πρώτη μεταγραφή έρχεται το 1994 όταν παρουσιάζει το “Star News” στο Star και έπειτα βρίσκεται στο Mega όπου στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, συμπαρουσιάζει το “Bravissimo”. Το 1996 έρχεται η δική της εκπομπή ομορφιάς με τίτλο «Χείλια Χρώματα», ενώ λίγα χρόνια αργότερα συμμετέχει και στις κινηματογραφικές ταινίες «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Έπειτα υπήρξε η μεγάλη διακοπή στην τηλεοπτική πορεία της που έληξε όταν συμμετείχε στις κριτικές επιτροπές των “Next Top Model” και “Dancing On Ice” του ANT1. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, «Πρωινό mou» στο Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά το τέλος της εκπομπής, το “Joy”, το “Jenny Jenny” και φτάσαμε αισίως στο σήμερα. Να τολμήσω να προτείνω και έναν τίτλο; «Μάλλον ναι».

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency