WATCHLIST

Μεσσαροπούλου για Νέγκα: “Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα, δε θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση”

NDP Photo Agency

Όσο η Τίνα μιλάει, να κατεβαίνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηναΐς Νέγκα. Μία ερώτηση για το αν κόβεται η εκπομπή της δεύτερης ήταν αρκετή για να ξεσπάσει κόντρα μεγάλη στην ελληνική τηλεόραση. Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσιοποιεί στο Instagram (και στη συνέχεια διαγράφει) την προσωπική συνομιλία με την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στην εκπομπή Happy Day η τηλεκριτικός δίνει τη δική της απάντηση θέλοντας να βάλει ένα τέλος, χωρίς να παραλείψει να «καρφώσει» τη δημοσιογράφο με τρόπο κομψό.

«Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε ”όχι, κόπηκα” και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή.

Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δε θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ -όποιο κι αν είναι αυτό- γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα κι άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency