WATCHLIST

Αθηναΐς Νέγκα- Βαγγέλης Περρής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το κόψιμο της εκπομπής τους

Τέλος το μεσημεριανό ψυχαγωγικό- σατιρικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ. Το Rodeo κόπηκε σύμφωνα με απόφαση του ΣΚΑΙ και οι παρουσιαστές του, Βαγγέλης Περρής και Αθηναΐς Νέγκα στις πρώτες δηλώσεις τους εξέφρασαν μια κάποια ενόχληση. Η εκπομπή της Δευτέρας ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Γιορτάζουμε. Φέραμε τούρτα. Το μαχαίρι το έφεραν άλλοι!!» γράφει με νόημα ο Βαγγέλης Περρής κάτω από τη φωτογραφία του.

Η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό περίπου δέκα μέρες αφού γέννησε, ενημερώθηκε, όπως δήλωσε για το κόψιμο της εκπομπής τη Δευτέρα. Ενοχλημένη; Οπωσδήποτε.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου, η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το Rodeo είναι μία εκπομπούλα χαμηλού budget, η οποία είναι εγχώριο προϊόν και πήγε πολύ καλά πέρσι. Συνεχίσαμε να την κάνουμε και φέτος, αλλά, για κάποιον λόγο, δεν θέλω να πω πολλά σε αυτή τη φάση, αισθανόμασταν ότι στον ΣΚΑΙ έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς σκέφτονται οι άνθρωποι, αλλά αυτή ήταν η αίσθησή μου όμως. Τα λέω και κάπως ήπια τα πράγματα, πάντα και είμαι και προσεκτική. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είμαστε σε κάποιου είδους διαμάχη με τον ΣΚΑΙ. Γέννησα και δεν με πήρε κανείς να μου πει “να σου ζήσει βρε το παιδάκι”. Oπότε λέω “λες να έχουμε τσακωθεί και να μην το ξέρω;”. Είχα καταλάβει από την αρχή της χρονιάς ότι το Rodeo δεν είχε την υποστήριξη που έπρεπε να είχε ένα τέτοιο προϊόν… Eγώ τον ΣΚΑΙ τον αγαπάω και στον ΣΚΑΙ ξεκίνησα να δουλεύω πριν από είκοσι χρόνια και θα συνεχίσω να τον αγαπάω. Απλώς, νομίζω ότι περνάει μία μεταβατική περίοδο. Δεν έχω το σθένος να επιστρέψω να κάνω άλλες δυο τρεις εκπομπές, δεν έχω το σθένος να κάνω αυτή την υπέρβαση. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ο Βαγγέλης Περρής από πλευράς του δήλωσε στην κάμερα του Happy Day πως «Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».

 

Η Ανθή Σαλαγκούδη τους έφερε πραγματικό γούρι #not.