WATCHLIST

Τέλος (για φέτος) το Ράδιο Αρβύλα: Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για την επόμενη σεζόν

Με το γνωστό, αγαπημένο τραγούδι των Monty Python, ''Always look on the bright side of life'' είπε η Ράδιο Αρβύλα το ''γεια'' στους τηλεθεατές για αυτή τη σεζόν.

”Ήρθε η ώρα που θα σας πούμε το ”γεια” για φέτος. Ξέρετε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, σκεφτόμουν ότι κλείνουμε τη σεζόν, είναι η τελευταία εκπομπή για τη 10η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Δέκα χρόνια. Και είναι αναπόφευκτο, στη συνέχεια σκέφτηκα πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα και έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε” είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης ενώ συνέχισε σχολιάζοντας ότι έχει 28 χρόνια στην τηλεόραση ενώ επισήμανε πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος γενικότερα, πόσο πιο σκληρός και απάνθρωπος έγινε.

”Για εμάς το σημαντικό είναι αυτή η σχέση, που έχουμε μαζί σας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε και έτσι νιώθουμε και για αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για την εκτίμηση που δείχνετε σε αυτή την εκπομπή. Σας ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε να την τιμήσαμε την εκτίμησή σας και αυτή τη σεζόν και να την απολαύσατε αυτή τη σεζόν, όπως και εμείς” είπε λίγο πριν κλείσει.

”Σχετικά με την επόμενη σεζόν και επειδή γίνεται ένα σούσουρο. Να σας πούμε ότι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς θα κάνουμε, χρειαζόμαστε αυτό το χρόνο της αποστασιοποίησης και της σκέψης το καλοκαίρι. Ό,τι και να αποφασίσουμε είναι δική μας απόφαση, οπότε μην κατηγορείτε τον Ant1 για τίποτα, οι άνθρωποι αντιθέτως θέλουν το Ράδιο Αρβύλα, όσο περισσότερο γίνεται στο πρόγραμμα και τους ευχαριστούμε πολύ που τιμούν αυτή την εκπομπή με το να σέβονται και να καταλαβαίνουν τις δημιουργικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκπομπής και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ό,τι και αν αποφασίσουμε τελικά, σίγουρα- ακόμα και σπάνια να συμβαίνει, το Ράδιο Αρβύλα θα χτυπάει τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή, που πρέπει να χτυπήσει”.

Με αυτά τα λόγια οι 4 παρουσιαστές εγκατέλειψαν το στούντιο, χαιρέτησαν τους συνεργάτες τους εντός και εκτός και έφυγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.