WATCHLIST

Ράδιο Αρβύλα: Το επίσημο τρέιλερ “στα μαύρα” και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έδωσαν τα χέρια με τον ΣΚΑΪ έπειτα από μία περίοδο διαπραγματεύσεων που ακολούθησε την έξοδό τους από τον ΑΝΤ1. Οι υπογραφές έπεσαν και το επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 23:45. Κατά πάσα πιθανότητα το lead in που θα παίρνει από το Survivor Ελλάδα-Τουρκία θα είναι μία εξαιρετική ενίσχυση.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος ντυμένοι στα μαύρα μπαίνουν στο πλάνο. Σταυρώνουν τα χέρια. Όχι, όλοι. Ο Στάθης μπερδεύεται. Τον κοιτούν. Το διορθώνει. Όλοι στη θέση τους.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού βγήκε στις 18 Δεκεμβρίου και ανέφερε τα εξής:  «Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.»

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του συμφώνησαν με τον ΣΚΑΪ και για τις δύο εκπομπές (Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο) που παρουσιάζονταν στον ΑΝΤ1. Για το «Βινύλιο» δεν έχει υπάρξει ενημέρωση αλλά αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα.