Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αφιέρωση στον Αντώνη Παραρά 20 χρόνια μετά το θάνατό του

20 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά όμως οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν.

Οι Ράδιο Αρβύλα, όπως κάθε χρόνο, θυμούνται με τον δικό τους τρόπο τον φίλο και συνεργάτη τους Αντώνη Παραρά ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου του 1997 σε ηλικία 29 ετών από λευχαιμία.

''Σαν σήμερα είναι 20 χρόνια ακριβώς. Το 1994 ξεκινήσαμε το Comfuzio και δυστυχώς τρία χρόνια μετά ο Αντώνης 'έφυγε' από τη ζωή και από τότε μέχρι και σήμερα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε όποια εκπομπή κι αν έχουμε, είτε το ΑΜΑΝ είτε το Ράδιο Αρβύλα, είναι αυτή την ημερομηνία να κλείνουμε τις εκπομπές μας με το να θυμόμαστε τον φίλο μας Αντώνη, ένα καταπληκτικό παιδί για όλους όσους τον γνώριζαν, πραγματικά μοναδικό παιδί. Σήμερα είναι και η επέτειος από τη γέννηση του Μπομπ Μάρλεϊ, του αγαπημένου καλλιτέχνη του Αντώνη, οπότε κλείνουμε έτσι το Ράδιο Αρβύλα'' είπε ο Αντώνης Κανάκης πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και δώσει ραντεβού σε 2 εβδομάδες.

 

Ο Αντώνης Παραράς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή ''Comfuzio'' στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν και ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μετά το θάνατό του συνέχισαν με την εκπομπή ''Α.Μ.Α.Ν.'', η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου τους.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ