WATCHLIST

Οι “Ράδιο Αρβύλα” πηγαίνουν στον ΣΚΑΪ

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στην τηλεόραση λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή τους από τον ΑΝΤ1 και την επίσημη ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη που έβαζε τέλος στην συνεργασία 21 χρόνων με το σταθμό.

Κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος στον τελικό της εκπομπής «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», παρουσιάστηκε ένα σποτ όπου το σήμα του ΣΚΑΪ μετατρέπεται αργά σε χαμόγελο ενώ ακούγεται το πασίγνωστο σήμα της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα».

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμα από καμία πλευρά. Ο ΣΚΑΪ θα έδινε σε όλα τα μέσα την ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας (17/12) αλλά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού η ανακοίνωση θα καθυστερήσει.

«Τα μηδενικά είναι αρκετά που κλείστηκαν, επιπέδου άλλων εποχών. Αυτό που έπαιξε ρόλο και ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε ήταν οι δυο εκπομπές. Ο Αντώνης ήθελε να πάει σε έναν σταθμό και να κάνει και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο, που δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπως οι άλλες εκπομπές του αλλά πιστεύει πολύ σε αυτή… Όποιο κανάλι ήθελε και τις δυο εκπομπές, με αυτό θα υπέγραφε. Έτσι έγινε υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ τριετές συμβόλαιο, δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από το σταθμό. Πριν από τρεις μέρες υπέγραψαν σε χρόνο ρεκόρ και βγήκε χθες το teaser» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day.