WATCHLIST

Ο Αντώνης Ρέμος από τον Alpha στην κριτική επιτροπή του X- Factor;

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος  να είχε ενταχθεί στο δυναμικό του Alpha καθώς στην ανακοίνωση προγράμματος του σταθμού φέτος είχε ειπωθεί επισήμως πως θα παρουσιάσει βραδινό talk show αυτή τη σεζόν, όμως τα σχέδια αυτά ναυάγησαν. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης φέτος αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» και της Αφροδίτης Γραμμέλη βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με το Open για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του "X- Factor" που θα παρουσιάζει η καλή του φίλη και συνεργάτιδα φέτος, Δέσποινα Βανδή.

«Ο Αντώνης Ρέμος συζητά, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και έπειτα θα συμπληρωθεί το παζλ της κριτικής επιτροπής. Γιατί έχει σημασία ποιος θα είναι το πολύ μεγάλο όνομα» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Είχαμε πει ότι μια πολύ ωραία τραγουδίστρια, μία πολύ αυθεντική τραγουδίστρια, την Πάολα την έχει επίσης προσεγγίσει το Open. Στην αρχή ήταν αρνητική μέχρι και να το συζητήσει, αλλά έχω μάθει ότι έχουν γίνει και κάποιες συζητήσεις», συνέχισε η ίδια αλλά όπως είπαν όλοι η Πάολα δέχεται συνεχώς προτάσεις, ενώ δηλώνει ότι δεν της αρέσει η κάμερα. «Αν δεν μπει υπογραφή, δεν ισχύει τίποτα, θα το δούμε», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Μέχρι τώρα τα σενάρια ήθελαν τον Γιώργο Μαζωνάκη να είναι έτοιμος να υπογράψει με το Open, ωστόσο εκείνος βρέθηκε τελικά σε μία εντελώς διαφορετική καρέκλα κριτικής επιτροπής και πάλι, σε αυτή του “Your Face Sounds Familiar”.

 

Το Open εξετάζει πάντως και μία διαφορετική σύνθεση της κριτικής επιτροπής (χωρίς τον Αντώνη Ρέμο) στην οποία θα περιλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency