Ντορέττα Παπαδημητρίου και Τόνι Σφήνος εκτός ΑΝΤ1. Τι ξέρει το ταίρι;

Το ταίρι ξέρει πως Τόνι και Ντορέττα μένουν εκτός ΑΝΤ1.

Οι συζητήσεις και τα ραντεβού στον ΑΝΤ1 είναι πολλά αφού αυτό που θέλουν οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι το δεύτερο μισό της σεζόν να δουν μόνο ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού έχουν συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και βρίσκονται στην αναμονή. Από την άλλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έχει συμβόλαιο, αλλά όλα έδειχναν πως ήταν πολύ κοντά στην υπογραφή.

Με δηλώσεις της στο Down Town είχε κάνει γνωστό πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Το πρότζεκτ έχει «παγώσει» και οι νέες δηλώσεις της είναι πολύ ξεκάθαρες.

«Δεν είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το σαββατοκύριακο, αυτή ήταν η κουβέντα μας, αλλά προς το παρόν δεν έχει εξελιχθεί αυτή η συζήτηση και έχει μείνει μόνο σαν κουβέντα. Οπότε, σίγουρα δε θα έλεγα πως είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Συζητάω κι άλλα πράγματα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορώ να πω με σιγουριά τι θα κάνω. Αναφορικά με την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar δε μου έχει προταθεί ποτέ επισήμως. Θα την σκεφτόμουν μία τέτοια πρόταση αλλά δε μου έχει γίνει.»

 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε ρεπορτάζ και για τον Τόνι Σφήνο που παρά την καλή πορεία της εκπομπής «Το Ταίρι Ξέρει» θα βρεθεί εκτός ΑΝΤ1. Ο κύκλος της εκπομπής ολοκληρώθηκε. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έχει υπάρξει κρούση για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar αλλά δεν έχουν ευοδωθεί.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ