JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston και Reese Witherspoon στην παρθενική σειρά της Apple. Το επίσημο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

AP Photo/Tony Avelar

Είχαμε πληροφορηθεί για τη νέα πλατφόρμα της Apple, που θα κοντράρει το Netflix και θα λανσάρει τις δικές της σειρές και ταινίες. Η Reese Witherspoon μας είχε ενημερώσει με ένα post στο Instagram για την επικείμενη συνεργασία της με την Jennifer Aniston.

 

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε και πάνω που το ξεχάσαμε, τσουπ, έσκασε το trailer της σειράς “The Morning Show” και θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, με την Apple να έχει παραγγείλει δύο seasons των 10 επεισοδίων.

Δες κι αυτό: 6 ταινίες με την Amy Adams που πρέπει να δεις έστω μια φορά

 

Η σειρά εξερευνά την πτώση ενός δημοφιλούς πρωινού show όταν ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών (Steve Carell) απολύεται μετά τις κατηγορίες για κακή συμπεριφορά. Η Jennifer Aniston μένει μόνη της, παθαίνει breakdown και κάπου εκεί εμφανίζεται η reporter (Reese Witherspoon) και ουσιαστικά παίρνει τη θέση του απολυμένου παρουσιαστή. Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι και οι δύο γυναίκες συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς και ότι το όνομα της νέας πλατφόρμας είναι Apple TV+.

 

Το trailer κλείνει με μία girl power σκηνή και δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Aniston και τη Witherspoon. Ο ρόλος της Aniston έχει μία girlboss στιγμή σε ένα meeting με άντρες που τους λέει χύμα ότι πολύ καιρό τους άφηνε να αλωνίζουν και ότι τα πράγματα θα γίνουν στο εξής με το δικό της τρόπο! You go girl!

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Foto/Tony Avelar