WATCHLIST

Επιστρέφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση για το “Big Brother”;

NDP Photo Agency

Το trailer που καλεί όσους το θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Big Brother της νέας εποχής», ήδη παίζει αν τακτά χρονικά διαστήματα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Και καθώς είμαστε έτοιμοι να δούμε τη νέα εκδοχή του ριάλιτι που μας έμαθε να φοράμε γυαλιά ηλίου στο σαλόνι του σπιτιού μας και μας έκανε να σκεφτόμαστε αν το γεγονός ότι η μαμά μας έβαλε κανέλα στους λουκουμάδες, είναι λόγος για να τη βγάλουμε υποψήφια προς αποχώρηση, ακούσαμε την είδηση πως ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να εξασφαλίσει και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση ως «φωνή» του “Big Brother”.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι το 2001 στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη που παρουσιάστηκε στο Πρωινό: «Η παραγωγή του “Big Brother” και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να πείσουν τον Αντρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του “Big Brother”. Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν. Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Αντρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα. Θα γυριστεί στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία είναι μια μεγάλη και δύσκολη παραγωγή, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020».

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, συνέχισε και μετά το “Big Brother” να ασχολείται με τον χώρο της reality TV, μέσα από τα “Fame Story”, “Mission”, “Dream Show” κ.α., ενώ εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Τελευταία του τηλεοπτική στέγη υπήρξε το Star με το οποίο έσπασε το συμβόλαιό του το 2009.

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το “Big Brother”, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του “Big Brother” εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το “Big Brother” της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ», ανέφερε σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ. Σου θυμίζω ότι το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει το “Big Brother” στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.