ALPHA

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το “Happy Day” της νέας σεζόν

Είθισται να λέγεται και σωστά ότι συνταγή που πιάνει δεν την αλλάζεις. Στο ίδιο μοτίβο φαίνεται ότι κινείται ο Alpha και σε ό,τι αφορά την καθημερινή εκπομπή Happy Day.

Έτσι, εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση που μας επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ξέραμε, ότι δηλαδή η καθημερινή πρωινή infotainment εκπομπή με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της θα συνεχίσει κανονικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς. Τρεις σεζόν, με αληθινές, χαρούμενες, αλλά και εκρηκτικές στιγμές. Τρεις σεζόν, στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού. Το Happy Day στον Alpha ετοιμάζεται να μας πει την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει παράθυρο στην αισιοδοξία. Σταθερά δίπλα της θα βρίσκονται η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Η κεφάτη παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha, με τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και την ξεχωριστή χημεία της, θα μοιράζεται μαζί μας όσα μπορούν να αποφορτίσουν τη βαριά καθημερινότητα: συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό, εξελίξεις στη showbiz, τελευταίες τάσεις της μόδας, tips ομορφιάς, συμβουλές για γονείς και παιδιά, συνταγές μαγειρικής. Και φυσικά, η εκπομπή θα κάνει focus στην τρέχουσα επικαιρότητα, μέσα από την καθιερωμένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, θα βρίσκονται και φέτος ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι, θα παρακολουθούν και θα αναλύουν πρόσωπα και γεγονότα”.