ALPHA

“Έλα στη θέση μου”: Οι ηθοποιοί που αποχωρούν από το καστ στο τέλος της σεζόν

Η σειρά "Έλα στη θέση μου" του Alpha είναι μια κωμική καθημερινή σειρά ιδιαίτερα επιτυχημένη στη ζώνη στην οποία προβάλλεται. Δεν είναι έκπληξη που η σειρά έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο τέταρτος κύκλος της όμως θα έχει αλλαγές σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της σειράς, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Θα δούμε πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι θα ξεκινήσει νωρίς γενικότερα, λόγω ανταγωνισμού και συναγωνισμού. Αλλάζουν πολλά πράγματα στο “Έλα στη θέση μου” για του χρόνου. Θα φύγουν κάποια άτομα, θα έρθουν κάποια άλλα. Είναι στο πλαίσιο μιας ανανέωσης που γίνεται. Είναι σεναριακό το θέμα και δεν έχω καταλάβει κι εγώ που το πάνε» είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χαρακτηριστικά.

Διάβασε κι αυτό: Οι 7 κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το άγχος σου

Την επόμενη ημέρα ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην «Φωλιά των Κου Κου» τα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να φύγουν από τη σειρά. Οι ηθοποιοί που αποχωρούν προς το παρόν από τη σειρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής είναι η Μαρία Φιλίππου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και η Εύη Δαέλη. Οι βασικοί πρωταγωνιστές  Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μάνος Ιωάννου, Μαρίνος Κόνσολος, επιστρέφουν κανονικά στη μικρή οθόνη.

 

«Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα συνεχιστεί η σειρά γιατί κάποιες ιστορίες έπρεπε να ολοκληρωθούν και κάποιοι νέοι ρόλοι έπρεπε να προστεθούν» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Όσο για το ποιοι ηθοποιοί θα έρθουν στη σειρά, αυτό θα το μάθουμε εν καιρώ.