ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τη Βερβερίτσα

24ΜEDIA/Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Την περασμένη σεζόν η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα». Από αυτή την πρόταση κράτα το περασμένη. Στα μέσα του καλοκαιριού μάθαμε πως η ηθοποιός αποχωρεί από τον θίασο ενώ η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 εξήγησε τι προηγήθηκε της απόφασής της.

Διάβασε ακόμα: 17 παραστάσεις που ξεχώρισαν, επιστρέφουν κι αυτή τη σεζόν στο θέατρο

«Δεν αποφάσισα να φύγω. Θα σου πω τι έγινε. Το συζητούσαμε τον χειμώνα να πάει και του χρόνου, επειδή βλέπαμε πως πάει πολύ καλά. Ο Νίκος είπε ναι, θα πάει και του χρόνου. Οπότε άρχιζα να απορρίπτω προτάσεις. Στην πορεία μου είπε πως δεν θα το πάει του χρόνου. Μετά από έναν μήνα μου είπε πως θα το πάει και του χρόνου. Κάποια στιγμή μου είπε πως επειδή δεν του έρχεται και δεν θέλει να μείνω χωρίς δουλειά, να κάνω την δουλειά που μου πρότειναν αν με ενδιαφέρει. Είχα απορρίψει ήδη δυο δουλειές. Μου είπε πως θα βρει μια λύση και έτσι έκλεισα την επόμενη δουλειά» είπε η Μαρία Σολωμού, αποκαλύπτοντας έτσι τον λόγο της αποχώρησής της.

 

Η ηθοποιός θα πάρει μέρος στην παράσταση «Βρε καλώς τους», που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και Παύλο Χαϊκάλη στο θέατρο Βρετάνια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: 24ΜEDIA/Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson