ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο του θεατρικό έργο

NDP Photo Agency

Μετά τις «Σαββατογεννημένες», το «Παρά Πέντε», την «Εθνική Ελλάδος», αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία του ως παρουσιαστή στην τηλεόραση, ο Γιώργος Καπουτζίδης ακονίζει και πάλι τα μολύβια του και ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον θεατρικό κόσμο.

Την πρώτη του συγγραφική και σκηνοθετική προσπάθεια στην σκηνή του θεάτρου ανακοίνωσαν οι Θεατρικές Σκηνές με σχετικό δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής:

«Οι Θεατρικές Σκηνές με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καπουτζίδη για τη θεατρική σεζόν 2019-2020.  Ο αγαπημένος δημιουργός, μετά τη σαρωτική επιτυχία όλων των τηλεοπτικών εγχειρημάτων του, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο του θεατρικό έργο  στο Θέατρο ΉΒΗ.  Πρόκειται για μία σύγχρονη, φρέσκια  κωμωδία με ανατροπές και συγκίνηση.  Πόσα εμπόδια μπορεί να αντέξει ένας αληθινός έρωτας στην Ελλάδα του 2019; Η συνέχεια επί σκηνής».

Ο ίδιος σε τελευταίες του συνεντεύξεις έχει πει πώς πλέον το όραμά του περιλαμβάνει κυρίως θέατρο και σινεμά (αν και φημολογείται ότι ετοιμάζει και νέα τηλεοπτική σειρά πέρα από τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει κατά καιρούς σαν παρουσιαστής). Και όπως βλέπεις ξεκινά η υλοποίησή του. Η ανυπομονησία είναι δεδομένη.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency