ΜΟΥΣΙΚΗ

Η αιχμηρή απάντηση της Ελένης Καστάνη για την αποχώρηση από την “Μαρία Πενταγιώτισσα” και η ανακοίνωση της αντικατάστασής της

NDP Photo Agency

Η Ελένη Καστάνη αποχώρησε από τον θίασο της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα», 8 ημέρες πριν την πρεμιέρα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τίποτα δεν είχε συμβεί μεταξύ της ηθοποιού και της παραγωγής όμως η πρώτη δική της δήλωση, κάτι άλλο δείχνει.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Καστάνη αποχώρησε από την παράσταση ”Μαρία Πενταγιώτισσα”

Μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη ανέφερε: « Ναι, αποχώρησα από την Πενταγιώτισσα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που φεύγω από δουλειά κι εύχομαι να είναι και η τελευταία. Δε ζούμε μόνο οικονομική κρίση, αλλά και κρίση αξιών».

 

Την απάντηση την λες και αιχμηρή. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την ηθοποιό που θα αντικαταστήσει την Ελένη Καστάνη. Η Βίκυ Σταυροπούλου αυτό το καλοκαίρι θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα και το ανακοινώνει μέσω Instagram λέγοντας: «Καμια φορά στη ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι, επειδή πάντα μετά τη «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα. Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε. Αντε παιδιά, στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο. Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες »

View this post on Instagram

Καλημέρα!!!! Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα… Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες @maria_pentagiotissa_2019

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) on

 

«Πέρσι τον χειμώνα ο παραγωγός της παράστασης, ο Μουμουλίδης, μας έκανε ένα ραντεβού με τον Χρήστο (σσ Χατζηπαναγιώτης) και μας ζήτησε να βρούμε ένα έργο για να παίξουμε μαζί. Εγώ, αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να ”πουλήσω” τον Παπανδρέου που ήταν ο παραγωγός της παράστασης του Ζαμπέτα, μην μπορώντας να φανταστώ πως θα με πουλούσε αυτός. Χάρηκα πάρα πολύ που θα ήταν η Ελένη, γιατί είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και νομίζω θα ταίριαζαν πάρα πολύ με τον Χρήστο. Όταν με πήρε πριν από δύο ημέρες ο διευθυντής παραγωγής και μου έκανε πρόταση να είμαι στη δουλειά, πάγωσε η ραχοκοκαλιά μου. Ήταν μια εξέλιξη που δεν μπορούσα να φανταστώ. Είπα: ”βρείτε λύση, είναι κρίμα να συμβεί αυτό.” Μου εξήγησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί λύση και όπως καταλαβαίνετε έπεσαν στα πόδια μου να κάνω αυτή τη δουλειά, που υπό άλλες συνθήκες δε θα το σκεφτόμουν καν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency