WATCHLIST

Είναι το πρώτο τραγούδι του Αντρέα Λέοντα το ίδιο βαρετό με αυτόν;

Η απάντηση προφανώς σε αυτή την ερώτηση είναι μια- ΝΑΙ, έτσι με caps lock για περισσότερη έμφαση, βέβαια εδώ που τα λέμε δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Ουχεχε.

Εντάξει, μπορεί- ΜΠΟΡΕΙ να είμαι λίγο προκατειλημμένη με τον Λέοντα, το ντροπαλό λιονταχαχαχαχα (Συγνώμη, όχι δεν μπορώ να πω αυτή την ατάκα χωρίς να γελάσω δυνατά) γιατί ήμουν από την αρχή #teamIan αλλά αν ακούσεις και εσύ το τραγούδι του θα με καταλάβεις.

Φυσικά είναι κάτι μεταξύ εύκολου καλοκαιρινού χιτ που θα ακούγεται σε όλα τα μπιτσόμπαρα της Χαλκιδικής και τις καφετέριες γύρω από την πλατεία και πονεμένου λαϊκού τραγουδιού που θα ανεβάζουν όλοι στο facebook με σχόλια τύπου ”Τι είπε πάλι ο φίλος” κλπ. Εγώ θα σου πω, τίποτα. Όχι ότι αυτό είναι κακό βέβαια, ο καθένας με τα γούστα του, ποια είμαι εγώ να κρίνω τον Θεοφάνους που έγραψε την μουσική και τον Νίκο Μωραΐτη που έδωσε ρεσιτάλ με τον ευφάνταστο στίχο ”Να με κοιτάζεις και να φτάνεις στον ορίζοντα”- πιο random λέξεις και από τους Κόρε Ύδρο, έτσι;

Anyway, πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί και προσπάθησε α) να μην κουφαθείς από τις τσιρίδες των κοριτσιών και β) να μην βαρεθείς στα πρώτα 20 δ/πτα.