WATCHLIST

Τα 10 κορυφαία τραγούδια του καλοκαιριού

Τα χόρεψες όλο το καλοκαίρι. Σε μπαρ, beach μπαρ, αυτοκίνητα, πάρτι και συναθροίσεις. Η μουσική επένδυση του καλοκαιριού, πέρα από τα αγαπημένα και τα all time classic, είχε και τις επιτυχίες της σεζόν. Τα χιτάκια τα λεγόμενα για να καταλαβαινόμαστε. Το YouTube έφτιαξε μία λίστα με το top10 των βίντεο που πάτησες πιο πολλές φορές. Όχι εσύ αποκλειστικά, ο κόσμος κι ο ντουνιάς.

Νο10

DJ Khaled – I’m the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne

 

Λίκνισες κορμί καθισμένη στην απλώστρα παρόλο που ο Justin Bieber δεν είναι αυτό που λέμε η απόλυτη αγάπη σου. Το άκουσες στο αυτοκίνητο όταν η επέστρεφες από την παραλία και διαπραγματευόσουν αν θα φάτε πριν το μπάνιο (στη μπανιέρα) ή θα πάτε κυρίες στο μαγαζί.

Νο9

Wisin – Escápate Conmigo ft. Ozuna

 

Φυσικά και προσπάθησες να μάθεις τα λόγια του ρεφρέν και κούνησες το κορμί σου σε στιλ λάγνο μετά το πρώτο κοκτέιλ. Φυσικά δεν έμαθες ποτέ τα λόγια. Ούτε ρεφρέν. Ούτε κουπλέ. Ούτε τίτλο μη σου πω.

Νο8

Chris Jeday – Ahora Dice (Official Video) ft. J. Balvin, Ozuna, Arcángel

 

Τραγούδι για απόγευμα και μπαλκόνι. Εκεί που χαλάρωνες με τα πόδια γυμνά και ακουμπησμένα στο πάτωμα, κοιτώντας τη θάλασσα και τον ήλιο να δύει. Repeat και ελαφρύ χορευτικό με σώμα στην καρέκλα πάντα. Το επιτόπιο.

Νο7

Shakira – Chantaje ft. Maluma

 

Εδώ τα έδωσες όλα το βράδυ. Θυμήθηκες και κάποιες φιγούρες της Shakira από το Whenever, Wherever και την πρόσθεσες στο Chantaje. Και όλο το μαγαζί στο πόδι. Το λες και ερωτικό. Στο 01:30 βλέπουμε όλοι τους κοιλιακούς της μάνας 2 αγοριών. Στο 02:00 copy το χορευτικό και πρόβα στον καθρέφτη.

Νο6

Jason Derulo – Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

 

Μη με τρελαίνεις. σιμι σιμι για σιμιγι σιμι γιο. Ξεκάθαρα αυτά είναι τα λόγια και μην αρνείσαι πως δεν τα τραγούδησες. Να εστιάσουμε στους γλουτούς και την κίνησή τους. Jason Derulo, όλο το καλοκαίρι μας.

Νο5

Clean Bandit – Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

 

Από τα πολύ αγαπημένα μας φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί να μη μάθαμε ποτέ ποια τραγουδούσε, αλλά το χορέψαμε, το ευχαριστηθήκαμε και το ακούσαμε ως ήχο κλήσης και καθόλου δε μας πείραξε.

Νο4

Mi Gente – J. Balvin, Willy William

 

Και συνεχίζουμε σε έντονους χορευτικούς ρυθμούς με μπιτ. Στα μισά του δεύτερου ποτού παθαίνεις τρέλα και χορεύεις ξέφρενα κουνώντας στο ρυθμό το κορμί. Και τι σε νοιάζει που σε κοιτούν οι gente δίπλα; Άντε και στην υγειά μας.

Νο3

Maluma – Felices los 4

 

Να πούμε την αλήθεια. Το ακούς πρώτη φορά στη ζωή σου και άδικο δε θα σου πούμε πως έχεις. Η λίστα είναι παγκόσμια άρα θα υπάρχουν και άγνωστες λέξεις.

Νο2

Ed Sheeran – Shape of You

 

Θα του άξιζε η πρωτιά αλλά το νο1 είναι υπό κατάληψη. Ο Ed Sheeran τραγούδησε τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού του 2017 και του 2018 (σίγουρα). Ρυθμός, κέφι και χορός. Υπάρχει με βεβαιότητα βίντεο στο κινητό σου με πρωταγωνίστριες τις φίλες σου να το χορεύουν και να τραγουδούν παράφωνα.

Νο1

Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

 

Ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Despacito και τα μυαλά στα κάγκελα. Αφιερώνω την πρώτη ετούτη θέση στις φίλες μου Νικολέτα, Μαρία, Ματίνα (με σειρά ύψους). Οι 1000 προβολές είναι δικές μας. Νιώθω πως ο Fonsi ήρθε μαζί μας στην Τήνο φέτος και έκανε μαζί μας διακοπές. Δε μάθαμε ποτέ τα λόγια αλλά το κάναμε δικό μας. μπαμ μπαμ μπαμ, να να να νανα. πασίτο πασιτο σουαβε σουαβε σιτο. Αυτά…

 

Και του χρόνου!