WATCHLIST

Νότης Σφακιανάκης: Του απαγόρευσαν να τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

NDP Photo Agency

Σε μπελάδες μπαίνει ο Νότης Σφακιανάκης, αφού ο συνθέτης και στιχουργός τραγουδιών του που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, του απαγόρευσε να τα ερμηνεύει δημόσια. Μερικά από τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη που έχει γράψει ο Γιώργος Μουκίδης είναι τα: «Δεν Σε Χρειάζομαι», «Ένα Γράμμα», «Η Στέλλα Η Σμυρνιά», «Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει», «Να Ξαναρθείς».

NDP Photo Agency

 

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο γνωστός συνθέτης γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», έγραψε ο ίδιος ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει μία ακόμα σχετική ανάρτηση.

 

Σημειώνεται πώς παρότι ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Μουκίδης προέβη σε αυτή την ανακοίνωση είναι άγνωστος, το timing παραπέμπει στην πρόσφατη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην χώρα που τον φιλοξένησε όσο και στην Ελλάδα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency