KATY PERRY

Πρέπει να ακούσεις το τραγούδι της Katy Perry κατά του Donald Trump

Ε, ναι λοιπόν έχουμε επιτέλους ολοκαίνουριο τραγούδι από την αγαπημένη μας Katy Perry, το ''Chained to the Rhythm'', το οποίο ''Firework'' και ''Roar'' ΔΕΝ το λες, από την άποψη ότι δεν έχει και μεγάλες πιθανότητες να μας κολλήσει και να το χορεύουμε σε λίγο καιρό με ένα κοκτέιλ στο χέρι ΑΛΛΑ περνάει ένα πολύ σημαντικότερο μήνυμα.

Οι στίχοι του τραγουδιού έχουν σαφείς αναφορές στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική και τη συμπεριφορά του κόσμου γενικότερα.

”Are we crazy? Living our lives through a lens, trapped in our white-picket fence, like ornaments, so comfortable, we live in a bubble, a bubble, so comfortable, we cannot see the trouble, the trouble, aren’t you lonely, up there in utopia, where nothing will ever be enough? Happily numb!”

”Είμαστε τρελοί; ζούμε τη ζωή μας μέσα από ένα φακό, παγιδευμένοι στο λευκό μας φράχτη, σαν στολίδια, τόσο άνετοι μέσα στην φούσκα μας, δεν μπορούμε να δούμε τον μπελά- Δεν είσαι μόνος μέσα στην ουτοπία, όπου τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό; Μουδιασμένα χαρούμενος!”

λέει χαρακτηριστικά η Katy και φανταζόμαστε πως αυτό είναι ένα μόνο μικρό δείγμα του τι άλλο θα ακούσουμε στον καινούριο της δίσκο! Το βίντεοκλιπ ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο youtube και έχει συγκεντρώσει ήδη σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές ενώ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια- κυρίως θετικά!

Άκουσέ το και εσύ στο βίντεο που ακολουθεί.