JUSTIN BIEBER

Η Κίνα ρίχνει άκυρο στον Justin Bieber και το Purpose Tour

Η περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου δίσκου του Justin Bieber, Purpose Tour, πλησιάζει και στα πλαίσιά της ο Καναδός performer είχε συμπεριλάβει και την Κίνα στις χώρες εκείνες που επρόκειτο να επισκεφτεί. Ωστόσο, μάλλον η ομάδα management κανόνισε χωρίς τον ξενοδόχο.

Τι σημαίνει αυτό; Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, το γραφείο Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ξεκαθαρίζει ότι ο Justin Bieber δεν είναι επιθυμητή προσωπικότητα στη χώρα και μάλιστα έχει πολύ συγκεκριμένο σκεπτικό γι’ αυτή την απόφαση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “ο Justin Bieber είναι ένας χαρισματικός τραγουδιστής αλλά με αμφιλεγόμενη συμπεριφορά. Κατά τη γνώμη μας, έχει εμπλακεί σε ένα σερί κακών συμπεριφορών, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην προηγούμενή του συναυλία στη χώρα μας, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο κοινό“.

Τα προβλήματα του Bieber με το νόμο όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών αλλά και η προκλητική του συμπεριφορά πολλάκις στη σκηνή ήταν αρκετά για να κάνουν την Κίνα να βάλει τον τραγουδιστή στην -ομολογουμένως μεγάλη- λίστα με τους καλλιτέχνες εκείνους που δεν είναι επιθυμητοί στη μουσική βιομηχανία της χώρας.