WATCHLIST

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε

Κάθε χρόνο ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μουσικά, ακόμα πιο θετικά! Για 13η συνεχή χρονιά η Amita Motion προσκάλεσε τον κόσμο στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και αυτός ανταποκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο κατακλύζοντας το Τείχος των Εθνών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μαζί ανταποκρίθηκε και το Ladylike ζώντας μοναδικά θετικές στιγμές.

Από τον Θοδωρή Κουνάδη

Πάνω από 70.000 νέοι, παιδιά, έφηβοι αλλά και άτομα μεγαλύτερων ηλικιών από νωρίς ξεκίνησαν από κάθε γωνιά της Αθήνας με τελικό προορισμό το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της χρονιάς. Το καθιερωμένο ραντεβού μετά το τέλος του καλοκαιριού και λίγο πριν την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων. Το ραντεβού που θα σε γεμίσει ενέργεια, χαρά, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

 

Και για άλλη μια φορά η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion κατάφερε να το πετύχει παρασύροντας χιλιάδες κόσμου στους ρυθμούς της μουσικής, χάρη σε ένα ανεπανάληπτο θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, το οποίο παρουσίασε ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ.

 

 Ήταν εκεί ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους και οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος. Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko, Kristian Kostov και οι Bars and Melody.

 

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην σταματήσει ο κόσμος να χορεύει, να χαμογελά, να ζει! Και χάρη στη διάθεση των παιδιών, παρασύρθηκαν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που τα συνόδευαν σε μία όμορφη εικόνα-ορισμό της θετικής ενέργειας και της αισιοδοξίας. Τι πιο γλυκό από το να χορεύεις και να διασκεδάζεις με τα παιδιά σου, να γίνεσαι ένα μαζί τους και με τον κόσμο, ξεχνώντας οτιδήποτε σε προβληματίζει;

 

Αυτό έκανε φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Ένα μουσικό event που χωράει όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας και οικονομικής κατάστασης. Δημιουργεί ένα μωσαϊκό ανθρώπων που είτε είναι παιδιά είτε θέλουν για λίγες ώρες να χορέψουν και να διασκεδάσουν σαν παιδιά. Το ζήσαμε και φέτος και ανυπομονούμε από τώρα για το επόμενο μεγάλο πάρτι το φθινόπωρο του 2019.

 

Αν δεν έχεις βρεθεί ακόμα στο μεγαλύτερο και πιο θετικό πάρτι, μην το σκεφτείς καθόλου. Ακολούθησε και εσύ τον δρόμο μας, σε ένα χρόνο από τώρα.

Τα λέμε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019!