WATCHLIST

Η Ημέρα Θετικής ενέργειας είναι το πιο “in” μουσικό event

123rf

Tην Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου πήγαμε κι εμείς στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion by Amita Motion, η οποία διοργανώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά. Κάθε χρόνο από το 2006 εμφανίζονται στην ΗΘΕ τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Φέτος μάλιστα η διοργάνωση είχε το μεγαλύτερο line up της ιστορίας της.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light ο Snik, οι Special Guests Marcus & Martinus, όπως και οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Ζήσης Ρούμπος σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, μαζί με τη Josephine έδωσαν το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας!

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 μας περίμενε και μία μεγάλη έκπληξη, αφού παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα και η οποία σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη, προσφέροντας ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια! Η εντυπωσιακή συσκευασία θα δίνει στους fans της Amita Motion την ευκαιρία να ακούσουν αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα, μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο QR code που θα έχει! Ενώ, ενημερωθήκαμε ότι σύντομα θα ξεκινήσει και νέος διαγωνισμός “Under The Cap” και οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

Αυτό που πρέπει να έχει κανείς είναι ανοιχτό μυαλό και θετική ενέργεια!

Περάσαμε υπέροχα! Ανυπομονούμε για τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζει το Playmotion, η νέα πλατφόρμα της Amita Motion που μας μεταφέρει #kathemera θετική ενέργεια!