WATCHLIST

Ο Πάνος Βλάχος κόλλησε με την Ελένη Φουρέιρα σαν “Καραμέλα” στο νέο της βίντεοκλιπ

Παραλία, beach bar, αγόρια και κορίτσια να χορεύουν σε latin ρυθμούς φορώντας μόνο το μαγιό τους. Ακούγεται ειδυλλιακό, μοιάζει σαν να το χει τραγουδήσει η Madonna (παλιά, πολύ παλιά) και σίγουρα μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις το όνομα Ελένη Φουρέιρα, της οποίας οι μετοχές μ.Ε (μετά Eurovision) έχουν ανέβει θεαματικά, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί γίνεται ό,τι γίνεται στο youtube με το νέο videoclip της, «Καραμέλα». 

Μια πρώτη γεύση από το κομμάτι και τους βραζιλιάνικους τόνους του είχαμε πάρει από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα MAD VMA, τον Ιούνιο. Ωστόσο, την Τετάρτη κυκλοφόρησε το επίσημο video clip, με το τραγούδι να εντάσσεται στο soundtrack της νέας ταινίας του Πιερρού Ανδρακάκου, «Αιγαίο SOS» με τους Θοδωρή Αθερίδη και Πάνο Βλάχο. 

Το στόρι της ταινίας

Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Το βίντεο στο youtube έχει ξεπεράσει τα 200.000 views σε μόλις μια ημέρα και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο του καλοκαιριού.

Δες το:

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!