WATCHLIST

Ελένη Φουρέιρα-Snoop Dogg-Kaan: Τα πρώτα πλάνα του clip κυκλοφόρησαν κι αυτό λέγεται διεθνής καριέρα

24MEDIA

Η είδηση πριν από λίγες ημέρες ήταν πως η Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστεί με τον Snoop Dogg και τον ράπερ Kaan. Ξέχνα χρόνους μελλοντικούς. Η συνεργασία έγινε και τα πρώτα πλάνα από το video clip μόλις κυκλοφόρησαν.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Sirens” και πρόκειται για μία επανεκτέλεση του θρυλικού “Sweet Dreams (Are Made of This)” των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Θέλεις να μιλήσουμε για την Ελένη; Σαρώνει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μετά το πλατινένιο ”Fuego” στην Ισπανία, σειρά είχε η Σουηδία και η Νορβηγία. Κι αφού το ”Fuego” έκανε τη διαδρομή του η Ελένη ανοίγει φτερά για τη διεθνή της καριέρα. Γιατί τέτοιου είδους συνεργασίες λέγονται διεθνής καριέρα κι όχι κάτι εξτραδάκια στους ομογενείς στην Αυστραλία, τα φιλιά μου να τους στείλω με την ευκαιρία.

Τα πρώτα πλάνα λοιπόν κυκλοφόρησαν και μπορείς να λικνίσεις το κορμάκι σου στο γραφείο με το ρυθμό του “Sirens” Το clip γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των PickCodes. Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson.

 

To ”Sirens” θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο την Παρασκευή, 5 Απριλίου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson