BRITNEY SPEARS

Πρέπει να ακούσεις το “Toxic” της Britney Spears χωρίς autotune

Η Britney Spears θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους αλλά η υπέρ- φανταστική φωνή της δεν είναι ένας από αυτούς. Μην με παρεξηγείς, την αγαπώ. Όχι, όχι. Την λατρεύω. Είναι εκείνη που με έκανε να μεταφράσω στίχους στο μάθημα των αγγλικών, όταν πήγαινα ακόμα δημοτικό ενώ οι τοίχοι του δωματίου μου είχαν κάθε λογής αφίσα της από το ''Αφισόραμα'' και την ''Σούπερ Κατερίνα''.

Η πριγκίπισσα της pop ωστόσο δεν είχε ποτέ φωνάρα (αυτό το κενό στο βασίλειο της pop, το κάλυψε με επιτυχία η Christina Aguilera), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ να γίνει η πρώτη πιτσιρίκα pop τραγουδίστρια που κάνει καριέρα αντάξια της Madonna- όσο και αν κάποιοι επέμεναν να σχολιάζουν αρνητικά τη φωνή της.

Όταν, λοιπόν, κυκλοφόρησε στο youtube το τραγούδι ”Toxic” χωρίς autotune, όλοι έπεσαν από τα σύννεφα με το γεγονός ότι η Britney μπορεί όντως να τραγουδήσει. Μπορεί να μην πιάνει τις κορώνες της Ariana αλλά το κομμάτι είναι καλύτερο από ό,τι περίμενες και ναι, η Britney δεν θα γίνει ποτέ Christina αλλά It’s Britney Bitch και αυτό είναι αρκετό.

Σε περίπτωση που θέλεις να συγκρίνεις το αποτέλεσμα πάτησε play για να ακούσεις την τελική εκδοχή του τραγουδιού.