ARIANA GRANDE

Η Ariana Grande και η Nicki Minaj θα σε πείσουν να ξεκινήσεις γυμναστήριο με καυτό κορμάκι

Όπως θα παρατήρησες τη Δευτέρα παραληρούσαμε μπροστά στην οθόνη μας με την εμφάνιση της Beyonce ενώ με πόνο ψυχής δηλώσαμε ότι βρήκαμε μέτρια την αγαπημένη μας Rihanna και φυσικά σχολιάσαμε το πολυαναμενόμενο (κακό) come back της Britney στη σκηνή των VMAs.

Δεν μιλήσαμε όμως για ένα άλλο live, που πραγματικά χαντάκωσε δύο από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Μιλάω φυσικά για την Ariana Grande και την Nicki Minaj, οι οποίες έβαλαν τα ροζ τους ρούχα και βγήκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν το πάρα- πολύ- κολλητικό τραγούδι ”Side to Side”. Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που οι παραγωγοί αποφάσισαν να βάλουν την Ariana να αντιγράψει τη βασική χορογραφία του βίντεοκλιπ, να κάνει δηλαδή στατικό ποδήλατο ενώ τραγουδάει. Φαντάζομαι είχαν βάλει κάποιο στοίχημα να δουν πότε θα ξεμείνει από ανάσα, δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο που επέλεξαν αυτό το στήσιμο για το live.

Ευτυχώς όμως κυκλοφόρησε το βίντεοκλιπ το οποίο είναι φοβερά εθιστικό (το έχω ήδη δει 5 φορές) και θα σε πείσει να κάνεις πολλά πράγματα· να βάψεις τα μάτια σου ροζ, να βρεις ολόσωμο ροζ κορμάκι, να μην πας στο γυμναστήριο με τις ξεχειλωμένες φόρμες και γενικότερα να πας στο γυμναστήριο βρε παιδί μου. Πάτησε το play και θα καταλάβεις.