ARIANA GRANDE

Η Ariana Grande ανακοίνωσε συναυλία ενίσχυσης για τα θύματα του Manchester

Τέσσερις μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα σε συναυλία της Ariana Grande στο Manchester, με 22 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, η pop star ανακοίνωσε τη διεξαγωγή συναυλίας ενίσχυσης των θυμάτων και των οικογενειών τους, με μία συγκινητική επιστολή που δημοσίευσε στα social media την Παρασκευή.

“Η καρδιά μου, οι προσευχές μου και τα βαθιά μου συλληπητήρια είναι με τα θύματα της επίθεσης στο Manchester και τους αγαπημένους τους. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να διώξω τον πόνο που νιώθετε ή να σας κάνω να αισθανθείτε καλύτερα. Ωστόσο, απλώνω το χέρι και την καρδιά μου και οτιδήποτε άλλο μπορώ να σας δώσω σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθειά μου με οποιονδήποτε τρόπο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε με ποιο τρόπο θα μας επηρεάσει αυτό που έγινε και πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας στο εξής. Σκέφτομαι διαρκώς τους θαυμαστές μου και όλους σας την τελευταία εβδομάδα. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε την κατάσταση με εμπνέει και με κάνει ακόμη πιο υπερήφανη για εσάς, τόσο που δε θα μάθετε ποτέ. Η συμπόνοια, η καλοσύνη, η αγάπη, η δύναμη, η εξωστρέφεια που δείχνετε ο ένας στον άλλο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να ξεπεράσουμε το κακό που συνέβη τη Δευτέρα”, συμπληρώνει στην επιστολή της.

 

Και, παρόλο που μετά την επίθεση ακύρωσε όλες τις συναυλίες της ανά την Ευρώπη, μέσω της επιστολής της ανακοίνωσε τη διεξαγωγή συναυλίας ενίσχυσης για τα θύματα του Manchester και τις οικογένειές τους.

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)