WATCHLIST

Η Zoe Kravitz θα είναι η “Catwoman” απέναντι στον “Batman” Robert Pattinson

AP Photo/Christophe Ena

Για αρκετό καιρό, περιμέναμε να δούμε ποιος θα βάλει τη στολή του Batman και τελικά το όνομα του Robert Pattinson ήταν μεγάλη έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν περάσει από αυτήν τη θέση οι: Christian Bale, George Clooney και Val Kilmer. Δηλαδή, βλέπεις τον Pattinson και σκέφτεσαι πόσο καλός Robin θα ήταν. Παρόλα αυτά, το αποδεχθήκαμε και προχωρήσαμε. Μέχρι σήμερα, που ανακοινώθηκε ότι η συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Zoe Kravitz, στο ρόλο της Catwoman (αχ Michelle Pfeiffer).

 

Την είδαμε στη σειρά “Big Little Lies”, ενώ θα εμφανιστεί και σε μία νέα παραγωγή με τίτλο “High Fidelity”, προς το τέλος του χρόνου. Είναι γενικά μία super busy χρονιά για την κόρη του Lenyy Kravitz και της Lisa Bonet και περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι η χημεία των δύο ηθοποιών στη μεγάλη οθόνη.

Δες κι αυτό: Αποκλειστικό: Η Jennifer Lopez μας μιλά για τη γυναικοκρατία του “Hustlers”. Εμείς ακούμε και προσκυνάμε

Και σε αυτήν την περίπτωση, υπήρξε μάχη στήθος με στήθος με άλλα δύο ονόματα, την Alicia Vikander και τη Zazie Beetz (που είδες στον Joker), αλλά τελικά το ρόλο πήρε η Zoe Kravitz. Και αυτή είναι μία έκπληξη που μας άρεσε πολύ. Δυστυχώς, δεν έχουμε καμία πληροφορία ακόμα για την πλοκή, αλλά εκτός των δύο πρωταγωνιστών, το cast θα πλαισιώσουν οι Jonah Hill και Jeffrey Wright.

 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στις αρχές τους επόμενου χρόνου, ενώ θα δούμε τον Batman στις 25 Ιουνίου του 2021. Ο σκηνοθέτης Matt Reeves ανέλαβε τη σκηνοθεσία μετά την αποχώρηση του Ben Affleck, επιλέγοντας ο ίδιος ποιος θα υποδυθεί τον «Άνθρωπο- Νυχτερίδα». Ο συνεργάτης του Reeves, από τον «Πλανήτη των Πιθήκων», Dylan Clark, θα αναλάβει την παραγωγή.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Christophe Ena