ΝΥΧΙΑ

Χρυσές Σφαίρες 2021: Αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, πρέπει να δεις το μανικιούρ της Margot Robbie

Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images/Ideal Images

Οι Χρυσές Σφαίρες 2021 είναι το γεγονός της εβδομάδας. Είδαμε τους μεγάλους νικητές, τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς, τα αγαπημένα μας beauty looks, τα highlights που αξίζουν την προσοχή σου. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το απαραίτητο focus στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στις εμφανίσεις των διάσημων κυριών. Και πιο συγκεκριμένα, στο μανικιούρ της Margot Robbie.

 

Εκτός λοιπόν, από το μακιγιάζ και τα μαλλιά, το μανικιούρ δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Γιατί είναι αυτό που μπορεί να δώσει extra bonus σε μία εμφάνιση και γιατί μας αρέσει πάντα να το παρατηρούμε, κάνοντας ζουμ. Κι αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, πρέπει να δεις το μανικιούρ της Margot Robbie από τη χθεσινή απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Αποφεύγοντας το nail art, η ηθοποιός με τη βοήθεια του celebrity manicurist Tom Bachik (σου θυμίζω πως επιμελείται μεταξύ άλλων το μανικιούρ των JLo ,Charlize Theron, Heidi Klum, Selena Gomez) προτίμησε τη μονοχρωμία για τα νύχια της και πιο συγκεκριμένα μία σκούρα κόκκινη- berry απόχρωση.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε αρχικά ένα post με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το μανικιούρ της Margot Robbie στις Χρυσές Σφαίρες, όπου φαίνονται μεταξύ άλλων, η κρέμα χεριών Chanel La Crème Main, ένα λαδάκι προσώπου (που χρησιμοποιεί για τα πετσάκια προφανώς και την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια)  Huile de Jasmin Revitalizing Facial Oil  και 4 βερνίκια νυχιών σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις.

«Για αυτό το look, χρησιμοποίησα τη βάση- La base από τη Chanel, την απόχρωση Chanel # 765 Interdit, το Le Top Coat από την Chanel και ολοκλήρωσα το nail look με το λαδάκι Chanel Huile De Jasmin Revitalizing Facial Oil και την κρέμα χεριών La Crème Main για να θρέψω, να μαλακώσω, να κάνω πιο φωτεινό και να πετύχω αυτό το Hollywood red carpet glow» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά στην επόμενη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πώς σου φαίνεται το μανικιούρ της Margot Robbie;  Εμείς, πάντως λατρεύουμε αυτή τη σκούρα κόκκινη απόχρωση.