WATCHLIST

Οι 22 καλύτερες ημίγυμνες εμφανίσεις που έχουν γίνει σε ταινίες

Πριν λίγες μέρες έβλεπα *για μια ακόμη φορά* το Guardians of the Galaxy, μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες με το πιο ωραίο αρκουδολουκουμάκι, τον Chris Pratt.

Καθώς χάζευα τον Chris στη σκηνή που τον βλέπεις και στην κεντρική φωτογραφία σκέφτηκα πόσες φορές έχουμε μείνει άφωνες μπροστά στα κάλλη των αγαπημένων μας ηθοποιών. Για αυτό και έκανα μια σύντομη έρευνα για να εντοπίσω τους αγαπημένους μας σέξι ηθοποιούς σε σκηνές στις οποίες νιώσαμε ένα κατιτίς. Αφού λοιπόν κάνουμε ένα slow clap στον Chris για την απίστευτη μεταμόρφωση του από λουκουμά σε φέτες (να σας δώσω διεύθυνση να μου στείλετε το πούλιτζερ, ευχαριστώ) μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτό το πανέμορφο άτυπο countdown.

1. Hugh Jackman- Wolverine

Αυτή η λίστα δεν γίνεται να ξεκινήσει με κάποιον άλλον. Δηλαδή, πραγματικά δες λίγο τη φωτογραφία. Πάρε το χρόνο σου. Χάζεψε λίγο τα χέρια του Hugh και σκέψου πόσο ωραία θα ήταν να χωθείς στην αγκαλιά του. *περιμένει 5 λεπτά*

Όλα καλά; Ας πάμε παρακάτω τώρα.

2. Zac Efron- Σε όλες τις τελευταίες ταινίες του

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να βάλω σκηνές από όλες τις ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί ημίγυμνος ο Zac. Να’ ναι καλά μας έχει δώσει αρκετές hot σκηνές, και πολύ καλά κάνει ελπίζουμε να μην σταματήσει ποτέ. Εδώ πάντως τον βλέπουμε στην ταινία Neighbors.

3. Jake Gyllenhaal- Southpaw

Μπορεί να σε σκιάζει λίγο έτσι που τον βλέπεις, αλλά μετά θυμάσαι ότι είναι ο Jake της καρδιάς μας και ΩΜΠΩΜΠΩ, γίνεται δουλίτσα.

4. Robert Pattinson- New Moon

Εντάξει, δεν είναι και ό,τι πιο σέξι, καθώς είναι κάτασπρος από το make up, αλλά ας δείξουμε την εκτίμησή μας στον κάτω κοιλιακό. Ευχαριστώ.

5. Jason Statham- Transporter

Καμία φωτογραφία δεν αρκεί για να απολαύσουμε το σώμα του Jason, για αυτό θα δούμε όλες μαζί το hot απόσπασμα από την ταινία Transporter. Με ευχαριστείς μετά.

6. Jake Gyllenhaal- Prince of Persia

Λίγος ακόμα Jake ποτέ δεν έβλαψε κανένα, σωστά; Άσε που δεν γίνεται να μείνει έξω από τη λίστα το μοναδικό καλό πράγμα της ταινίας Prince of Persia.

7. Will Smith- I am Legend

Είσαι Will μου, είσαι. Δεν λέω τίποτα άλλο.

8. Taylor Lautner- New Moon

Ποτέ δεν κατάλαβα τον χαμό που έγινε με τούτον εδώ, ίσως γιατί ήμουν ξεκάθαρα team Edward, ωστόσο δεν γίνεται να μην αναγνωρίσω ότι ο Taylor έκανε καλή δουλειά στο γυμναστήριο.

9. Chris Hemsworth- Thor

Ένας ημίθεος σαν τον Thor δεν γίνεται να μην κάνει το πέρασμά του από την ταπεινή μας λίστα. Εδώ τον βλέπουμε σε μια casual στιγμή του στον πλανήτη γη.

10. Chris Hemsworth- Vacation

Και για να σε αποτελειώσω, συνεχίζω με Chris και την φανταστική του εμφάνιση στην κωμωδία (ο θεός να την κάνει) Vacation, στην οποία έκανε τον βλαχοαμερικάνο που είχε εχμ.. ωραία μαλλιά;;

11. Alexander Skarsgard- Tarzan

Ναι, οκ δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία- θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι στη λίστα, αλλά ΔΕΣ!

12. Charlie Hunnam- Pacific Rim

Σε αυτή την ταινία είχα περάσει τόσο χάλια που είχα ξεχάσει ότι γινόταν ΑΥΤΟ! Νομίζω πρέπει να την ξαναδώ.

13. Όλο το cast της ταινίας Magic Mike

Δεν νομίζω να χρειάζεται να δικαιολογήσω την ύπαρξη όλων την ηθοποιών εδώ. Όχι, ε; Ωραία, πάμε παρακάτω.

14. Bradley Cooper- A Team

Προχθές έλεγα πόσο ελάχιστα σέξι θεωρώ τον Bradley Cooper και ότι έχει μόνο ωραία μάτια. Δεν φταίω εγώ που το A Team ήταν η τελευταία φορά που βγήκε χωρίς μπλούζα! Άνθρωπος είμαι και εγώ, ξέχασα ότι είχε συμβεί αυτό το φανταστικό shirtless moment.

15. Chris Evans- Captain America

Κανονικά θα έπρεπε να έχω ένα gif στο οποίο θα φαίνεται ο Chris την ώρα που έκανε προπόνηση και διαγράφεται η πλάτη και το τσουπωτό κωλαράκι του ΑΛΛΑ κρατήθηκα.

16. Matthew McConaughey- Fool’s Gold

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Όχι, άρα γιατί να λείπει ο Matthew από εδώ, ε;

17. Michael B. Jordan- Creed

Δεκάδες ποιήματα αξίζει να γραφτούν για την πλάτη του Michael σε αυτή την ταινία. Αχ!

18. Tom Hardy- Warrior

Ο Tom της καρδιάς μας σε αυτή την ταινία ήταν για άλλη μια φορά so daaaamn hot.

19. Michael Fassbender- 300

Σε περίπτωση που το είχες ξεχάσει ο Michael εμφανιζόταν στους 300 και είχε περίπου τόσους κοιλιακούς, αμέ.

20. Henry Cavill- Immortals

Δεν έχω δει αυτή την ταινία και μετά από αυτή τη φωτογραφία που εντόπισα νομίζω ότι έχω κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

21. Ryan Gosling- Crazy stupid love

Όπως του είπε και η Emma Stone οι κοιλιακοί του μοιάζουν λες και τους έχεις περάσει από το Photoshop. Λυπήσου μας ρε Ryan.

22. Ryan Reynolds- Blade Trinity

Και μετά από αυτή την εμφάνιση ξέχασα για πάντα το ψηλό άχαρο αγόρι στη σειρά Two guys, a girl and a Pizza place.