WATCHLIST

Bachelor 3: Το trailer της νέας ταινίας όπου συμπρωταγωνιστούν Τσιμιτσέλης και Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έγιναν φίλοι στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας της τριλογίας Bachelor που υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος, υποδυόμενοι το ζευγάρι. Χιλιάδες εισιτήρια και δύο ακόμα ταινίες μετά οι δύο ηθοποιοί έχουν αντιγράψει την τέχνη, έχουν γίνει ζευγάρι στη ζωή και το Bachelor 3 είναι επισήμως η πρώτη ταινία στην οποία συνεργάζονται στην κοινή τους ζωή.

«Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι υπέροχη» δήλωνε στην αρχή της σχέσης τους όταν ακόμα ήταν φειδωλή με τις εκφράσεις της για εκείνον η ηθοποιός. «Μετά το Bachelor 1 όχι, δε θα ήθελα να κάνει bachelor ο μελλοντικός μου σύζυγος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ασκήσει κανείς βέτο γι’ αυτό, αλλά θα ήταν μια μελανή σελίδα. Και δε θα έκανα ούτε εγώ» σημείωνε στις ίδιες τηλεοπτικές δηλώσεις της. Τι μπορεί να πάει τόσο στραβά σε ένα Bachelor; Οι ταινίες του Γιάννη Παπαδάκου αναλαμβάνουν να μας απαντήσουν σε αυτή ακριβώς την ερώτηση.

Στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο γάμου. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά; Η απάντηση θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου όταν το «The Bachelor 3» βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μέχρι τότε μπορείς να πάρεις μια γεύση από όλες τις ανατροπές της ταινίας στο πιο κάτω trailer.

 

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Courtney Parker, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και ο Τάκης Ζαχαράτος.