Τιτανικός: Η κομμένη σκηνή από το φινάλε που θα σε συγκινήσει

Πόσο πολύ θα άλλαζε το φινάλε του ''Τιτανικού'' αν ήταν αυτή η σκηνή μέσα;

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρεμιέρα του ''Τιτανικού'' και να έχουμε διαβάσει δεκάδες άρθρα και αναλύσεις για την ιστορία, τους χαρακτήρες και το αν τελικά ο Jack χωρούσε στην πόρτα και πέθανε άδικα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την αγαπημένη μας ταινία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα βίντεο που κάνει το γύρο του internet τα τελευταία 24ωρα, στο οποίο βλέπουμε μια κομμένη σκηνή από το φινάλε της ταινίας, συγκεκριμένα από τη στιγμή που οι επιζώντες ανεβαίνουν στο πλοίο ''Καρπάθια'', που έσπευσε να βοηθήσει. Δεν υπάρχει κάποιος διάλογος σε αυτό, ωστόσο οι εκφράσεις στο πρόσωπο των ανθρώπων, όταν αντικρίζουν τον J. Bruce Ismay, τον άνθρωπο που διέταξε τον καπετάνιο να επιταχύνει, οδηγώντας τον ''Τιτανικό'' στον πάτο του Ατλαντικού θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Παράλληλα βλέπουμε λίγο περισσότερο την φοβερά σοκαρισμένη Rose αλλά και την μαμά της, που την ψάχνει ανάμεσα στον κόσμο.

Εκτός όμως από αυτή τη σκηνή, κυκλοφορεί και ένα ακόμη βίντεο στο youtube, στο οποίο βλέπουμε τι συνέβη όταν η ηλικιωμένη Rose πέταξε το διαμαντένιο κολιέ στον ωκεανό. Και όμως, δεν ήταν μόνη, όπως ξέραμε μέχρι σήμερα. Λίγο πριν αποχωριστεί το κολιέ, την σταματάει η εγγονή της και ο Brock Lovett, υπεύθυνος της αποστολής.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ