WATCHLIST

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά μια ήρεμη κινηματογραφικά περίοδος καθώς οι περισσότερες πρεμιέρες που γίνονται αφορούν μεγάλα blockbusters, πιο χαλαρά και fun σε σχέση με τις ταινίες που βλέπουμε τον υπόλοιπο χρόνο.

Αυτό φυσικά δεν μας χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί αυτές οι ταινίες κομποζάρουν εξαιρετικά με παγωμένες μπύρες και γρανίτες φράουλες στα θερινά σινεμά της πόλης. Ποιες ταινίες λοιπόν θα μας απασχολήσουν τους επόμενους ζεστούς μήνες; Έχουμε και λέμε.

Μάιος

4/5- Guardians of the Galaxy Vol.2

Ο Star Lord της καρδιάς μας επιστρέφει μαζι με τους Gamora, Drax, baby (πια) Groot και Rocket για να σώσουν ξανά το γαλαξία ενώ παράλληλα μπλέκονται στις πιο κουλές περιπέτειες.

11/5- King Arthur: Legend of the Sword

Δύο ονόματα θα πω. Charlie Hunnam, Jude Law. Αν αυτό δεν αρκεί να σε κάνει να κλείσεις από τώρα εισιτήρια για την ταινία δεν ξέρω τι θα σε κάνει. Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Guy Ritchie πράγμα που μας εγγυάται γρήγορα πλάνα, ωραία μουσική  και μια διαφορετική οπτική πάνω στην ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου.

11/5- Personal Shopper

Μην σε ξεγελάει ο τίτλος- η ταινία που θα δεις έχει μεν εκπληκτικά ρούχα αλλά είναι μυστήρια με την Kristen Stewart να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

25/5- Pirates of the Caribbean: Dead Men tell no tales

Μετά την Peleope Cruz σειρά έχει ο Javier Bardem να κάνει το πέρασμά του από τη σειρά των Πειρατών της Καραϊβικής. Αυτή τη φορά θα δούμε τον Jack Sparrow στα νιάτα του ενώ θα εμφανιστούν η Keira Knightley και ο Orlando (αχ) Bloom.

Ιούνιος

1/6- Baywatch

Αυτή η ταινία δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι Zac Efron και The Rock θα μας βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα με συνοπτικές διαδικασίες.

8/6- Wonder Woman

Η Νταϊάνα, η πιο δυνατή αμαζόνα, η Wonder Woman της καρδιάς μας έρχεται επιτέλους στις οθόνες μας και την περιμένουμε πως και πως.

15/6-The Mummy

Τι έλειπε από τη φετινή κινηματογραφική χρονιά; Ένα remake της ”Μούμιας” με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, ο οποίος καλείται να σταματήσει μια αρχαία πριγκίπισσα που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Για Πέμπτη βράδυ μετά τη δουλειά δεν είναι κακό, εδώ που τα λέμε.

22/6- Transformers: The last Knight

Φτάσαμε αισίως στην 5η(!) ταινία Transformers. Η γη απειλείται, ο Josh Duhamel είναι hot, ο Mark Wahlberg κάνει τα πάντα για να σώσει τη γη και ο Optimus Prime δεν είναι και πολύ με το μέρος μας.

29/6- Rough Night

Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell και Zoe Kravitz στην ίδια ταινία, σαν να λέμε το απόλυτο ”Πάρτι Γυναικών”, στο οποίο όλα είναι πιθανά.

Ιούλιος

6/7- SpiderMan: Homecoming

Άλλο ένα reboot του SpiderMan που φαίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο Tom Holland ΕΙΝΑΙ ο νέος SpiderMan, ο οποίος έχει στο πλευρό του σαν μέντορα τον αγαπημένο μας Tony Stark, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε μια νέα Aunt May και όχι μια γιαγιά (thank god για την θεά Marisa Tomei).

20/7- Valerian and the city of a thousand planets

Η Cara Delevingne κάνει το πρωταγωνιστικό της ντεμπούντο σε scifi ταινία ως Laureline. Υπέροχες εικόνες με πολύχρωμους γαλαξίες και εξωπραγματικά όμορφα σκηνικά θα σε ταξιδέψουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, το οποίο καλείται να σώσει η Cara. Sold.

27/7- The house

Δύο γονείς δεν έχουν λεφτά για να στείλουν την κόρη τους στο κολλέγιο, οπότε στήνουν ένα παράνομο καζίνο. Τι μπορεί να πάει στραβά όταν οι γονείς είναι ο Will Ferrel και η Amy Poehler; ΤΙΠΟΤΑ *πετάει λεφτά στην οθόνη*

Αύγουστος

10/8- Snatced

Η καλοκαιρινή κωμωδία ταμάμ για θερινό και παγωμένη μπύρα έχει πρωταγωνίστριες τις Goldie Hawn και Amy Schumer. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει ποτέ, αλλά 10 Αυγούστου μες στην νταλάκα και στην άδεια Αθήνα η ταινία θα είναι μια όαση δροσιάς.

31/8- Despicable me 3

Ο Gru έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά ανακαλύπτει ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, ο οποίος θέλει να τον βάλει ξανά στον κακό δρόμο. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.