NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #9

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Van Helsing

Ο Van Helsing είναι ένας κυνηγός τεράτων, που φτάνει στην Τρανσυλβανία για να αντιμετωπίσει τον Κόμη Δράκουλα, ο οποίος έχει ως υποχείριό του ένα λυκάνθρωπο, ενώ αναζητά το τέρας του Φρανκενστάιν για τα πειράματά του, που θα τον οδηγήσουν στη δημιουργία μιας νέας φυλής βαμπίρ. Αν δεν σε ψήνει αυτή η περιγραφή να σου πω ότι θα δεις τον Hugh Jackman με μακρύ μαλλί να μιλάει με βαριά προφορά- ό,τι καλύτερο για να περάσει ευχάριστα το απόγευμά σου δηλαδή.

Η κωμωδία

Scary Movie 3

Πείτε ό,τι θέλετε για το franchise των “Scary Movie”, αλλά για μένα η 3η ταινία θα είναι για πάντα μια από τις καλύτερες goofy κωμωδίες που έχω δει. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως είναι η ταινία που έκανε λιγότερο τρομακτική την Σαντάκο στο μυαλό μας μετά την ατάκα ”Sidney, this bitch is messing up my floor” της Brenda.

To animation

Coraline

Μετακομίζοντας σε καινούργιο σπίτι στην εξοχή, η μικρή Coraline νιώθει ότι βρίσκεται μακριά από τους φίλους της και ότι την παραμελούν οι πολυάσχολοι γονείς της. Κάποια μέρα ανακαλύπτει μια πόρτα που οδηγεί σ’ έναν άλλο κόσμο, όπου η καθημερινότητά της είναι συναρπαστική, αλλά το τίμημα της παραμονής της εκεί είναι μεγάλο. Φανταστική (και λίγο creepy) ιστορία  με εξαιρετικό animation, που ΔΕΝ είναι για παιδάκια!

Το δράμα

Margot at the wedding

Η Margot (Nicole Kidman), μια ευφυής, αλλά κακοπροαίρετη συγγραφέας, πηγαίνει στο γάμο της αδερφής της, όπου φέρνει την αναστάτωση γιατί αποδοκιμάζει τον Malcom (Jack Black), τον άντρα που εκείνη έχει επιλέξει. Σε σενάριο δικό του, ο Noah Baumbach καταγράφει τη συμπεριφορά δύο γυναικών που καταπιέζουν το συναίσθημα με ένα σαρωτικό κυνισμό, αυτόν που τους επιτρέπει η ευφυΐα τους.

Το θρίλερ

The thing

Ένα από τα πιο κλασικά θρίλερ του σε σκηνοθεσία του ειδικού στο είδος, John Carpenter, το οποίο διαδραματίζεται σε μια απομονωμένη βάση στην Ανταρκτική, όπου εμφανίζεται ένας μυστηριώδης σκύλος με τρομακτικές ικανότητες που σκορπίζει τον τρόμο και πανικό.

Η ρομαντική

Before Sunrise

Οι ήρωες των Ethan Hawke και Julie Delpy συναντήθηκαν τυχαία σε ένα τρενό στη Βιέννη και έζησαν μια αφόρητα ρομαντική ιστορία, γεμάτη μεγάλα λόγια, έντονα βλέμματα, φιλιά και την πεποίθηση πως όταν είσαι νέος μπορείς να κάνεις ό,τι ονειρεύεσαι.