WATCHLIST

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #2

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Italian Job

Το remake της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής κομεντί, με τα θρυλικά Mini Cooper και τους Charlize Theron, Mark Wahlberg, Jason Statham και Edward Norton είναι φοβερά διασκεδαστικό και ταμάμ επιλογή για το βράδυ που βαριέσαι να κουνηθείς από τον καναπέ.

Η κωμωδία

Groundhog Day

Σιγά- σιγά μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ”Groundhog Day” και τον αγαπημένο μας Billy Murray στο ρόλο του Phil που ζει ξανά και ξανά την ίδια μέρα.

Το animation

How to train your dragon

Αν είσαι team Khaleesi τότε προφανώς και θα εκτιμήσεις τα cute δρακάκια που πρωταγωνιστούν στο ”How to train your dragon” και θα αγαπήσεις τον Toothless. Στοίχημα ότι θα συγκινηθείς, για αυτό καλού κακού πάρε χαρτομάντηλα δίπλα σου.

Το δράμα

Blood Diamond

Καλησπέρα στον Leonardo Di Caprio και στον ρόλο που θα έπρεπε να του χαρίσει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, αλλά τέλος πάντων. Μια εξαιρετική ταινία, που δείχνει τη σκληρή ζωή των ανθρώπων στα ορυχεία, όπου βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να βρουν διαμάντια.

Το θρίλερ

10 Cloverfield Lane

Τι γίνεται όταν μια γυναίκα παθαίνει ατύχημα και ξυπνάει στο υπόγειο ενός άντρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου και όλοι έχουν πεθάνει από μια χημική επίθεση; Ένα απίστευτα αγχωτικό και τρομακτικό ψυχολογικό θρίλερ, που θα σε κάνει να κρυφτείς πίσω από το μαξιλάρι.

Η ρομαντική

Crazy Stupid Love

Και κλείνουμε με την ταινία που δημιούργησε το αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood- ο πάρα πολύ σέξι Ryan Gosling και η πανέμορφη Emma Stone ζουν τον έρωτά τους ενώ παράλληλα γύρω τους επικρατεί μια οικογενειακή παράνοια.