WATCHLIST

12 ταινίες ιδανικές για μάζωξη με τις κολλητές σου

Μπορεί να υπάρχουν πολλές ταινίες εκεί έξω, αυτές όμως που εξυμνούν τη γυναικεία φιλία και μιλάνε για όλες τις δυσκολίες και όμορφες στιγμές που βιώνει μια γυναίκα στη ζωή της είναι (δυστυχώς) λίγες.

Κάποιες από αυτές θα τις βρεις στην παρακάτω λίστα, η οποία είναι γεμάτη με υπέροχες ερμηνείες από αγαπημένες ηθοποιούς που θα σε κάνουν να κλάψεις, να γελάσεις αλλά και να καταλάβεις πόσο σημαντικές είναι οι φίλες που κάνεις στη ζωή. Αν λοιπόν ετοιμάζεις κοριτσομάζωξη στο σπίτι με φαγητό, κοκτέιλ και beaute αυτές οι ταινίες πρέπει να μπουν στην watchlist.

Frances Ha

Αχ, η αγαπημένη Frances θα σας βάλεις σε σκέψεις και σίγουρα θα ταυτιστείτε μαζί της στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τι στο καλό θέλει από τη ζωή.

Bridesmaids

Μια must see ταινία που αφορά την γυναικεία φιλία, με την Kristen Wiig σε ρεσιτάλ ερμηνείας ως φίλη που πρέπει να παντρέψει την κολλητή της και έχει να αντιμετωπίσει όλα τα κουλά εμπόδια που προκύπτουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

Steel Magnolias

Αν θέλετε να κλάψετε όλες αγκαλιά πάνω από τη γαβάθα ποπ κορν, αυτή την ταινία πρέπει να δείτε! Έξι υπέροχες γυναίκες που βοηθάει η μια την άλλη και στα καλά και στα κακά θα σε κάνει να καταλάβεις τη σημασία της φιλίας.

Legally Blonde

Αυτή η ταινία αποτελεί ακόμα και σήμερα τρανή απόδειξη ότι το χρώμα των μαλλιών σου και τα ρούχα που φοράς δεν σε καθορίζουν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σε σταματήσουν από το να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Συνοδεύεται ιδανικά με beaute και πίτσα!

Romy and Michele’s High School Reunion

Σε περίπτωση που το σχολείο σας κάνει reunion ΑΥΤΗ η ταινία θα μιλήσει στην ψυχή σας, καθώς μιλάει για ένα από τα μεγαλύτερα άγχη σε αυτή τη ζωή· ότι θα πετύχεις την δημοφιλή κοπέλα του σχολείου και θα είναι πιο πετυχημένη και σέξι από σένα.

Clueless

Αυτή η ταινία δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα, γενικά στηρίζω την ύπαρξη του Clueless σε όλες τις λίστες αυτού του κόσμου.

The Craft

Πολύ πριν μπουν στη ζωή μας οι Charmed, 4 φανταστικά κορίτσια με μαγικές δυνάμεις περνούσαν χάρμα στο λύκειο παίρνοντας εκδίκηση από τα κλασσικά βλαμένα που το παίζουν μάγκες στο σχολείο.

Bring it on

Επικές dance off σκηνές με cheerleaders, δράματα με κλεμμένες χορογραφίες και κορίτσια που συνειδητοποιούν ότι ενωμένες είναι πολύ πιο δυνατές- τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Pitch Perfect

Μιλάμε για την πιο aca- awesome ταινία γεμάτη τέλεια medley τραγουδιών που θα σας κάνουν να σηκωθείτε όρθιες και να χορέψετε.

The first wives club

Τρεις παλιές φίλες, βρέθηκαν ξανά και όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους όχι απλά ξεπέρασαν τις φοβίες και τους πρώην τους αλλά πέτυχαν πράγματα που δεν τολμούσαν να κάνουν πριν.

Mermaids

Η σχέση μαμάς και κόρης είναι μια από τις πιο δύσκολες και αυτή η ταινία θα σας κάνει να νιώσετε ΠΟΛΛΑ πράγματα (ετοιμάστε και τα χαρτομάντηλα καλού- κακού).

Buffy the vampire slayer

Η ταινία που προηγήθηκε της επικής ομώνυμης σειράς με πρωταγωνίστρια την Sarah Michelle Gellar θα σας κάνει να νιώσετε φοβερά δυνατές και slayers.